Nová téma vyvolá v Nákupných maniačkach rozpačité reakcie: Aha, čo si stylista vymyslel!

Obľúbená relácia Nákupné maniačky prichádza na JOJku aj tento týždeň a to s novou témou. Keď ju stylista dievčatám predstaví, v prvej chvíli nebudú vyzerať veľmi nadšene. Práve naopak. Ich reakcie budú veľmi rozpačité...

Tento týždeň sa na nákupy v obchodnom centre vyberú speváčka a učiteľka Barbora, redaktorka Jana, študentka Viktória a maliarka Sonja. Za dve hodiny a rozpočet 300 eur sa budú musieť obliecť tak, aby ohúrili svoje súperky a nášho stylistu Mariána Hornyáka. A práve on im v dnešnej časti prezradí zadanie, podľa ktorého budú nakupovať. "Tento týždeň budete riešiť outfity, do ktorých budete kombinovať jeden kúsok, ktorý určite každá z vás vo vašich šatníkoch má. Je to aj zároveň veľký trend v posledných kolekciách a určite ho nájdete v rôznych variáciách. Nechcem vidieť tento kúsok na žiadnych doplnkoch, to znamená, vyhnite sa šálom, čiapkam, ponožkám...a to vám možno trošku naznačilo, čo budeme riešiť. Áno, štrik a štrikované kúsky budú tým základným prvkom, na ktorom budete vaše outfity skladať," povie Marián.

​Stylista aj upresní, ako by si ich outfity konkrétne predstavoval. "Vyhnite sa, prosím, všetkým nudným farbám - čierna, biela, béžová, sivá. Chcem vo finále vidieť niečo zaujímavé, výrazné, farebné. Nebojte sa kombinovať vzory, nech je to naozaj nosný prvok vašich outfitov," upozorní ich. Reakcie Nákupných maniačok budú sprvu veľmi rozpačité. Keďže väčšina z nich sa priznala, že výrazné farby neobľubuje, Mariánove upozornenie na sýte a pestré farby ich veľmi nepotešilo. Ak však chcú zabodovať, budú sa s tým musieť popasovať. Ako sa im bude dariť?

Sledujte obľúbené Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:30 na JOJke!