Maliarka Sonja "klamala" telom: Z jej farebného šatníka a zbierky topánok vás doslova odvalí!

Rodená Srbka, ktorá sa živí ako maliarka, v šou Nákupné maniačky zatiaľ predviedla pomerne jednoduché outfity. Hoci tvrdí, že miluje farby, doposiaľ sme ju videli len v čiernej a bielej. No zdá sa, že Sonja "klamala" telom. Jej šatník i topánkovník totiž doslova hýria farbami!

Maliarka Sonja je od pondelka azda najkritickejšou Nákupnou maniačkou. Na každom outfite jej čosi prekáža, pričom najčastejšie sa vyjadruje k farebným kombináciám. Ako umelkyňa totiž má cit pre farby, ktoré, ako tvrdí, miluje. Zatiaľ sme ju však videli len v čierno-bielych outfitoch, preto každého zaujímalo, ako bude vyzerať jej šatník. A sánky padnú nielen súperkám, ale aj stylistovi a určite aj diváčkam. Pôjde o farebnú, vzorovú i materiálovú smršť! "Na začiatok musím povedať, že odvaha ti teda nechýba. Vidíme tu kúsky, ktoré by som možno ani nečakal v takomto šatníku. Asi to bude aj podčiarknuté tým, že si tvorca, výtvarníčka, takže máš možno odvážnejšie ambície. Vieš kombinovať, nebojíš sa farieb, vzorov alebo nejakých výrazných kúskov," povie stylista Marián Hornyák.

​Farebnú i štýlovú striedmosť nečakajte ani v jej zbierke topánok. Kúsky, ktoré vlastní, by jej určite najradšej ukradla nejedna milovníčka obuvi. "Keď sa pozrieme na všetky tieto tvoje topánky, tak naozaj si myslím, že je toto absolútne unikátna zbierka, ktorú by sme mohli zaradiť niekde do top 3. Mám dokonca pocit, že by si ašpirovala na prvé miesto zbierky topánok bez čiernej farby. Väčšinou je to celá čierna a jedny, dvoje, troje nejaké béžové, biele, niečo tam niekde zasvieti, alebo červené lodičky, červené sandále...a tu vidíme veľa svetlých farieb a skoro žiadnu čiernu. Veľmi prekvapivé a pozoruhodné," zhodnotí Marián. Ako sa bude Sonji dariť pri nákupoch? Ohúri svojím výberom súperky?

NM - Sonja topánky Zdroj: TV JOJ


Sledujte Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:30 na JOJke!