Stylista vymyslel tému pre skutočné milovníčky módy: Na tomto sa môžu poriadne vyblázniť!

Štýlové outfity sa v relácii Nákupné maniačky budú na JOJke skladať aj tento týždeň a to na novú tému. Stylista Marián Hornyák si pre súťažiace pripravil veľmi zaujímavé zadanie, ktoré určite ocení každá milovníčka módy!

Tento týždeň sa na nákupy v obchodnom centre vyberú trénerka tanca Zuzana, umelkyňa Martina, živnostníčka Katarína a očná optička Melinda. Za dve hodiny a rozpočet 300 eur sa budú musieť obliecť tak, aby ohúrili svoje súperky a nášho stylistu Mariána Hornyáka. A práve on im v dnešnej časti prezradí zadanie, podľa ktorého budú nakupovať. "Tento týždeň budete mať veľmi jednoduché zadanie, ale o to zaujímavejšie. Budeme sa snažiť ukázať, čo všetko zaujímavé a kreatívne sa tvorí pod rukami slovenských návrhárov a značiek. Vašou úlohou bude zostaviť si outfit, ktorého minimálne jeden kúsok bude práve z dielne nejakého slovenského návrhára alebo značky," povie Marián.

NM - téma Slovenské značky a módni návrhári Zdroj: TV JOJ

​Zároveň doplní, ako konkrétne by si to predstavoval. "Druhou podmienkou bude, aby ste vo finále každá vyzerali úplne inak. Vôbec nebude vadiť, ak jedna z vás bude v teplákoch a druhá vo večerných šatách. Skúste veľmi kreatívne pristúpiť k vašej úlohe. Máte z čoho vyberať. Bude to zaujímavé a veľmi sa teším na to, ako nakoniec ukážeme celú paletu a rozmanitosť všetkých slovenských návrhárov a značiek, ktoré budete vedieť zohnať," dodá stylista. Ako sa bude súťažiacim dariť?


Sledujte obľúbené Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:30 na JOJke!