Nečakaná situácia! Katka odstúpila z Maniačok: Marián Hornyák povie, čo sa stalo!

Vo vynovených Nákupných maniačkach súťaží každý týždeň päť súťažiacich, no aj napriek tomu uvidíme vo štvrtkovej časti len štyri. Na nakrúcaní sa totiž neobjaví opatrovateľka Katka. Čo sa stalo?

Súťažiace v Nákupných maniačkach tento týždeň dostali od porotcov tému Romantický vidiek a toto zadanie sa snažia napĺňať študentka Žaneta, opatrovateľka Katarína, administratívna pracovníčka Linda, čašníčka Simona a podnikateľka Adéla. A hoci súťažiacich je päť, vo štvrtkovej epizóde bude už od začiatku chýbať utorková nakupujúca - Katka.

NM 2023 - Katka odstupila Zdroj: TV JOJ

​Súperky nebudú chápať, prečo s nimi nesedí na káve a taktiež spolu s nimi neprezerá Simonin šatník. Dôvody príde do relácie vysvetliť priamo porotca Marián Hornyák. "Objavil som sa tu nečakane, pre vás i pre mňa v takej nie úplne príjemnej situácii. Chcel by som ozrejmiť vám aj divákom, prečo máme jednu stoličku prázdnu. Týmto vám oznamujem, rovnako divákom, že Katka z našej súťaže zo zdravotných dôvodov musela odstúpiť. Body, ktoré ste vy udelili jej a body, ktoré ona udelila vám, budú anulované. To znamená, že hodnotenie pre ňu a od nej bude vynulované. Ale vy, samozrejme, pokračujete ďalej. Držím vám palce," povedal Marián a nechal súťažiace hodnotiť Simonin finálny outfit. Ako zvládne tému Romantický vidiek?


Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 16:30 na JOJke!