Ako nosiť džínsovinu štýlovo, zaujímavo a netradične? Inšpirujte sa známymi kráskami!

Súťažiace v ikonickej relácii Nákupné maniačky tento týždeň nakupovali na tému Denimová mánia. Základ ich outfitov mali tvoriť kúsky z džínsoviny, z ktorej sa v dnešnej dobe už vyrába takmer všetko. Tento typ materiálu obľubujú aj známe ženy a my vám prinášame inšpiráciu, ako nosiť denim zaujímavo, netradične a originálne!

Svoje outfity tento týždeň v Nákupných maniačkach skladali sociálna pedagogička Simona, mamičky na materskej dovolenke Dominika a Iveta, a tiež influencerky Dominika a Natália. V pondelok dostali tému Denimová mánia, ktorá im otvorila naozaj široké možnosti nákupov. "Verím, že denim má v šatníku každý z nás, takže očakávame, že na vás uvidíme denimové doplnky, denimové bundy, košele, nohavice, sukne, šaty. Verím, že ten denimový reperoár je aktuálne v predajniach veľmi široký, a že sa v ňom každá nájdete," vysvetlila Ema Fajnor.

Denimové outfity obľubujú aj známe ženy zo svetového šoubiznisu:

V súčasnosti je veľmi populárny aj trend Total Denim Look, čo znamená, že celý outfit je zložený z rifľovinových kúskov. Tento tip daj súťažiacim aj Marián Hornyák. "Pre tie najodvážnejšie sa tu otvára možnosť aj total denim looku. To znamená, že budete mať naozaj na sebe všetko denimové. Samozrejme, okrem doplnkov, ktoré v tomto prípade by si asi zaslúžili trošku iný materiál a farbu. Priniesť niečo zaujímavé, rozbiť to, vystavať. Určite sme nespomenuli ešte množstvo zaujímavých kúskov, ktoré z denimu v obchodoch nájdete," povedal porotca. Každá súťažiaca poňala svoj outfit úplne inak, s ohľadom na svoj štýl a výsledkom je pätica zaujímavých stylingov, ktoré rozhodne majú čím inšpirovať.

NM 2023 - Denim mánia Zdroj: TV JOJ


Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 16:30 na JOJke!