Naši chalani začínajú nový život: Kam povedú ich prvé kroky po prázdninách?

Nakrúcanie seriálu NAŠI je definitívne ukončené a všetci herci tak majú po rokoch za sebou prvé skutočné prázdniny. Aj tie sa však, podobne ako ostatným ich rovesníkom, končia a čakajú ich nové výzvy.

Letné prázdniny sa pomaly, ale isto končia a od pondelka začína pre všetkých školákov nový školský rok. Presne ako pre najmladších hercov zo seriálu NAŠI - chalanov Gregora Milera, Maxa Bolfa a Davida Krajčíka. Prví dvaja z nich sa ešte koncom júna rozlúčili so svojimi školami, pretože už od septembra ich čakajú nové pôsobiská a teda aj nové životné etapy. Najmladší z chalanov Max Bolf sa na túto novú príležitosť a spolužiakov veľmi teší. Bude to pritom v zahraničí na strednej škole zameranej na film - konkrétne v Brne.

​Maxo by chcel byť režisérom, a to aspoň takým dobrým, ako je režisér seriálu NAŠI Peter Begányi. "Na túto školu som sa chcel najviac dostať a som rád, že sa to podarilo. Život naberie nový zmysel," teší sa z nových začiatkov Maxo. V Brne však nebude rodený Kúťan sám. V tom istom meste bude študovať aj jeho herecký kolega Gregor Miler. Ten si zas zvolil súkromnú vysokú školu a zameria sa na štúdium manažmentu a psychológie alebo digitálneho marketingu. Dôležitejšie ako škola, sú však preňho iné veci. "Chcem byť v budúcnosti hlavne spokojný a šťastný a je jedno, čo budem robiť," hovorí predstaviteľ najstaršieho z Rodinovcov. Pre Davida Krajčíka sa však situácia v škole vôbec nemení. Pokračuje v štúdiu na tej istej škole.