Na ten moment herečka nikdy nezabudne: Prvý bozk Alexandra Bártu a Barbory Švidraňovej!

Herečka Barbora Švidraňová si nakrúcanie so svojím kolegom Alexandrom "Ňusim" Bártom nevie vynachváliť. Nedávno priznala, že práve on bol vôbec jej prvý herecký partner, s ktorým zažila nielen horúce scény, ale aj vôbec prvý bozk. To si pritom nedávno zopakovali aj v seriáli Nový život.

V seriáli Nový život sa pravidelne stretávame aj s obľúbenými hercami Alexandrom Bártom a Barborou Švidraňovou. Kým jeden z nich stvárňuje bývalého futbalistu Paľa Cviklu, jeho herecká kolegyňa si zas divákov získala ako životom skúšaná a miestami frustrovaná učiteľka slovenčiny Helena Medvecká. A hoci to spočiatku medzi nimi vyzeralo, že si skočia do vlasov, ľady sa medzičasom roztopili a obaja k sebe majú tak blízko ako nikdy predtým. Helena sa dokonca Paľovi priznala k tomu, že v skutočnosti naozaj číta a doslova hltá jeho knižný bestseller a dokonca jej aj zmenil pohľad na mužov. Od radosti ho dokonca pobozkala. Samotná herečka Barbora Švidraňová pritom nedávno na instagrame priznala, že spolupráca s Alexandrom Bártom je úžasná už odvtedy, keď s ním vôbec po prvýkrát nakrúcala.

Nový život - Alexander Bárta a Barbora Švidraňová Nový život - Alexander Bárta a Barbora Švidraňová Zdroj: TV JOJ

​To bolo pritom ešte pred mnohými rokmi v kultovom seriáli Panelák. "Sranda, že práve Ňusi bol môj 'prvý' pred kamerou, s ktorým som ešte ako mladá žaba natáčala pikantné scény v Paneláku. Nikdy nezabudnem, ako prišiel do maskérne s vetou: “Tak ty si tá, s ktorou sa dnes mám bozkávať? Neboj nič, aj ja som nervózny...” Vďaka jeho profesionalite a neskutočnej vľúdnosti som to vtedy prežila bez výraznejšej ujmy na psychickom zdraví. A dnes sa teším vždy, keď sa s ním stretnem na pľaci, je to pán herec!" napísala herečka pod fotografiu, na ktorej pózuje spolu so svojím obľúbeným hercom. Barbora zároveň dodáva, že nakrúcanie Nového života je pre ňu skvelou skúsenosťou. Postavu Heleny Medveckej priam miluje, hoci s ňou toho veľa spoločného nemá. Navyše dodala, že Medvecká si Paľove rady z knihy berie k srdcu a už čoskoro zrejme uvidíme, či jej skutočne pomôžu alebo zostane jej postava aj naďalej taká upätá. 

https://www.instagram.com/p/B9RQEHKln1P/

Sledujte seriál Nový život od utorka do štvrtka o 20:35 na JOJke!