Zhodila kilá a dala sa na box: Vďaka seriálu sa Barbore Švidraňovej začal nový život!

Po pôrode prešla herečka a speváčka Barbora Švidraňová viditeľnou zmenou. Na svojej postave zapracovala cvičením i zmenou stravovania. Veľkou motiváciou pritom bol aj samotný seriál Nový život, kde sa priučila boxu.

​Aktuálne hviezdi Barbora Švidraňová v obľúbenom seriáli Nový život. Aj ten ju výrazne motivoval k tomu, aby začala na sebe intenzívne pracovať. Dokonca teraz váži oveľa menej ako pred rokmi. Dala sa totiž na cvičenie, bojové umenie a do toho zmenila stravovacie návyky. "Začala som napríklad chodiť na thajský box, pretože som potrebovala kardio. Utekanie na páse ma ale nebaví. Tancovala som dlhé roky a to bol kreatívny pohyb a šport. A to mi chýbalo," hovorí herečka. Barbora však zároveň priznala, že jej k tomuto kroku výrazne dopomohol aj samotný seriál Nový život, kde takisto začala jej postava Heleny Medveckej boxovať, aby sa priblížila k trénerovi Lohovi. Následne si teda herečka dala aj súkromné hodiny thajského boxu.

Nový život - Juraj Loj a Barbora Švidraňová v ringu Nový život - Juraj Loj a Barbora Švidraňová v ringu Zdroj: TV JOJ

​Okrem toho chodí tiež posilňovať do fitka a chce začať chodiť aj na jogu. K výraznej lepšej a štíhlejšej postave jej dopomohla aj zmena stravovacích návykov. "Povedala som si, dievča, keď chceš dobre vyzerať, dobre sa cítiť a byť zdravá, čo je ešte dôležitejšie, tak musíš na sebe makať. A tak makám," namotivovala Barbora samú seba. Herečka tiež chce odovzdať všetkým divákom dôležité posolstvo. "Každá baba sa musí cítiť dobre vo vnútri. Keď to podporuje tým, že cvičí a udržuje sa v nejakej kondícii, je jedno čí má 77 kíl alebo 55.,"  uzavrela Švidraňová. 

Sledujte seriál Nový život aj dnes o 20:35 na JOJke!