Ako sa doma nenudiť? Toto vám odporúča robiť Max Bolf!

Najdôležitejšie v tomto období je zostať v tej najlepšej psychickej i fyzickej kondičke a nepoľavovať vo svojich cieľoch. Svoje o tom vie aj hviezda seriálu Max Bolf, ktorý sa doma rozhodne nenudí ani v týchto náročných časoch.

​Celé Slovensko sa ocitlo v situácii, v ktorej sú obmedzené možnosti vychádzania von. Pri každej aktivite mimo domova musíme dbať aj na prísne opatrenia, aby sme zamedzili možnému prenosu vírusového ochorenia. Mnohí ľudia navyše zostali v karanténe, a tak majú ešte menej možností trávenia množstva voľného času. Pritom je však dôležité to, aby sme mali stále dostatok aktivít a naša psychika i telo boli v najlepšej možnej kondícii. Svoje o tom vie aj mladý herec Max Bolf, ktorého poznáte zo seriálov Nový život či NAŠI.

Max Bolf na tréningu boxu Max Bolf na tréningu boxu Zdroj: archív M.B.

A práve v Novom živote jeho postava Tomáša Molnára sa začala aktívne venovať boxu. Nie je to však žiadna náhoda. Samotný herec sa totiž venuje boxu aj v súkromí. A aktuálne mu táto aktivita aj skvele zapĺňa voľný čas, ktorého má viac aj pre prerušené nakrúcanie Nového života. Okrem toho nezanevrel ani na svoje obľúbené kulinárske aktivity. Viac vám už povie on sám v nasledujúcom VIDEU:

​Sledujte seriál Nový život v stredu o 20:35 na JOJke!

Tagy: Max Bolf