Paľo Cvikla vymení žúrovanie za plienky a cumlíky: Zvládne skrotený búrlivák úlohu otca?

Bývalého futbalistu čakajú v tretej sérii obľúbeného seriálu Nový život krásne, ale aj pomerne krušné chvíle. Po Luciinom pôrode sa ujme úlohy otca malej Paulínky a nie vždy to bude prechádzka ružovou záhradou!

Bývalý futbalista Paľo Cvikla bol kedysi poriadny búrlivák a v jeho živote nechýbali potoky alkoholu, v jeho posteli sa vystriedali davy žien a problémy priťahoval ako magnet. Nepolepšiteľného búrliváka skrotila až láska k Lucii, pri ktorej sa pomaly, ale iste začal správať zodpovednejšie. Na konci druhej série sa bývalá futbalistka stala maminou, keď priviedla na svet dcérku Paulínku. Keď ju Paľo zbadal v perinke, zmäkol ako nikdy predtým. Zaprisahal sa, že jej bude dobrým otcom, aj keď len náhradným, keďže biologickým otcom je Evald. A tu nastane v tretej sérii problém. Paľo a Schnitzel budú medzi sebou súperiť o to, kto z nich bude lepší otec. Nie vždy to však bude k dobru veci.Lucii sa konečne narodilo dieťa, takže budeme sledovať Paľove a Evaldove otcovstvo. Budeme sledovať, ako sa s tým títo dvaja potýkajú a narábajú s tým. Budú bojovať o to, kto z nich bude lepší otec,“ prezradila kreatívna producentka Danica Hričová.

Táto dejová linka je zaujímavá a emotívna aj pre herca Alexandra Bártu, ktorý Cviklu v Novom živote stvárňuje. Pri nakrúcaní sa mu totiž vracajú spomienky na narodenie a výchovu vlastného dieťaťa. „Musím sa priznať, že si musím pospomínať, ako to celé bolo u nás doma. Ale myslím si, že mi to celkom ide. Nesťažujem sa. Je to veľmi príjemná linka. Tešíme sa z toho,“ povedal Bárta pre joj.sk. Hoci sa hovorí, že nakrúcanie s deťmi či so zvieratami je najťažšie, v tomto prípade to neplatí. „Hovorí sa, že s deťmi a so zvieratami je nakrúcanie ťažšie, ale zatiaľ tým, že je to bábätko, tak s tou Helenou aj s Thomasom Kamenárom to máme celkom fajn,“ vysvetlil s úsmevom.

Sledujte tretiu sériu obľúbeného seriálu Nový život už od utorka 19. januára o 20:35 na JOJke!