Betka Stanková o kríze Dušana a Aleny: TOTO povedala o nevernici z Nového života!

Obľúbený seriál Nový život pokračuje na obrazovkách JOJky svojou treťou sériou už od utorka 19. januára. Rozvíjať sa v nej bude aj dejová linka manželskej krízy Dušana a jeho nevernej ženy Aleny, ktorá medzi divákmi vyvolávala búrlivé reakcie.

Dušan a Alena zo seriálu Nový život mali harmonické manželstvo, ktoré ale rozbila na márne kúsky nevera. Žena v zrelom veku si v druhej sérii našla milenca, opustila manžela a aj ona chcela žiť nový život. Časom však Alena zistila, že novinár Robo Bott ani zďaleka nie je také terno, ako si spočiatku myslela. Aférku s ním ukončila a rozhodla sa, že sa vráti nazad k Dušanovi. Hoci ju stále miluje, rozhodne to nebude také jednoduché, ako by sa mohlo zdať. Nevernú Alenu stvárňuje sympatická Betka Stanková, ktorá prezradila, ako sa ich toto manželstvo bude vyvíjať v tretej sérii. „Nemôžem veľa prezradiť, ale určite to bude zaujímavé, si myslím. Akýkoľvek rozchod nie je príjemný. To iste asi aj diváci vedia. A už v takomto veku zrelom, keď je tam rodina a dieťa, si tá Alenka trošku uletela viac-menej. Aj keď to myslela vážne alebo si myslela, že to môže byť to pravé. Tak zistila, že to asi takto nebude fungovať a snaží sa vrátiť naspäť. Je na Dušanovi, ako sa k tomu postaví,“ zhodnotila Betka.

Tak ako väčšina hercov, aj Stanková potvrdila, že negatívne dejové linky sa hercom stvárňujú lepšie než tie pozitívne. Zároveň však dodala, že keď sa na seriál pozerala ako diváčka, tiež bola z rozpadu tohto manželstva nešťastná. „Hrá sa mi to dobre, lebo je čo hrať. Ja si to nevzťahujem osobne na seba. Ale, keď som to čítala, tak z pohľadu diváka, keď som sa odosobnila, som z toho bola trošku nešťastná. Hovorím si, že nie, čo sa to tu teraz deje? Vtiahlo ma to ako diváčku,“ vysvetlila s úsmevom. Na záver dodala, že aj tí najmilší a najmierumilovnejší ľudia môžu vykonať zlé skutky. „Ľudia sú schopní veľa vecí,“ uzavrela.

Sledujte tretiu sériu Nového života už od utorka 19. januára o 20:35 na JOJke!