Milo Kráľ v novom videoklipe prekvapuje: Bez trička a vášnivé bozky so známou herečkou!

Známy herec a hudobník v týchto dňoch predstavil ďalší singel z jeho pripravovaného albumu. Skladba s názvom Zrelá žena hovorí o tom, že ženám vek pristane a podčiarkuje ich príťažlivosť. Zaujímavosťou je, že vo videoklipe si zahrali rovno dve Milove herecké kolegyne, pričom s jednou si zahrali partnerov!

Herec, režisér a hudobník Milo Kráľ, ktorý už viac než rok hviezdi v obľúbenom seriáli Nový život, v týchto dňoch vydal novú pesničku s názvom Zrelá žena. Tá bude aj súčasťou jeho pripravovaného albumu, ktorý by mal uzrieť svetlo sveta na jeseň. „V tejto piesni mi zrejme dajú za pravdu mnohí muži. Náš pohľad na príťažlivosť ženy nie je jednofarebný, ako si to ženy väčšinou myslia. Nie je pravdou, že nás zaujímajú len do istého veku. Neuvedomujú si, že ich príťažlivosť často podčiarknú ich životné skúsenosti a ich následný iný pohľad na život- jedným slovom ich zrelosť,” povedal o skladbe autor textu aj hudby Milo Kráľ.

K pesničke vznikol aj videoklip, v ktorom si zahrali jeho herecké kolegyne zo seriálu Nový život – Betka Stanková, ktorá stvárňuje jeho manželku a predstaviteľka slovenčinárky Barbora Švidraňová. Práve sexi ryšavka si v skladbe Zrelá žena zahrala jeho partnerku, s ktorou si Milo Kráľ vymieňa vášnivé bozky. Klip mal pod taktovkou Milov spolužiak z filmovej réžie Tomáš Rafaj. „V hudobnom a obrazovom prevedení sa tak stretáva viacero pohľadov. Klip vykresľuje hru myšlienok muža v kontexte jeho skúseností a minulosti,“ vysvetlil herec a muzikant s úsmevom.