Ako prebiehajú tanečné tréningy? Latinák sa drží hesla: Ubrať sa dá vždy!

Niekto si ponadáva a niekto sa nevie prestať smiať.

Ako sa vraví, nikto učený z neba nespadol a a’i fantastický tanečníci sa nerodia. Tanec, či už spoločenský alebo latinskoamerický, si vyžaduje roky tvrdej driny, než sa dopracujete na vrcholovú alebo aspoň súťažnú úroveň. Naše celebrity a ich partneri na to však mali len niekoľko týždňov pred tvrdým štartom v živom prenose prvej časti Tanca snov, ktorá príde na obrazovky JOJky už túto nedeľu o 20:30. Hoc viacerí majú s tancom svoje skúsenosti, väčšina na parket vstúpila amatérskou nohou.

Podľa našich informácii naše celebrity šou neberú na ľahkú váhu, trénujú denne a mnohé aj dvojfázovo! Ako vyzerajú ich tréningy? Nemajú to jednoduché. 

“Je to náročné, fakt, ten spoločenský tanec. Ale je to všetko v rámci normy a fakt sa z toho tešíme,” hovorí speváčka Kristína Peláková, ktorú na parkete uvidíte so sympatickým tanečníkom Karolom“Našťastie sa nebijeme. Kopec srandy. Zo začiatku, kým sme si na seba zvykli, boli aj malé problémiky, ale už je to fajn,” prezrádza na túto tému Radoslav, partner Ivany Christovej. Zlé jazyky tvrdia, že práve ona neznášala začiatky na tréningoch najlepšie, no práve zladenie s Radom jej pomohlo. Mnohí si na tréningoch ponadávajú, no často dochádza k vtipným situáciám. “Máme záchvaty smiechu, ktoré nám bránia v tom, aby sme trénovali,” tvrdí Andrea Heringhová.

Dôležitú úlohu zohrávajú inštruktori tanca. “Naši trénery nás stále upozorňujú na chyby, najviac je to postoj, nakračovanie na špičky,” hovorí sympaťák Michal, Andrejkin partner. “Tréneri nás motivujú, aby sme urobili to, čo treba. Ale nie je to ľahké, naučiť nás za pár týždňov to, čo sa oni učia celé roky,” dodáva Adriana Kmotríková, ktorú Tanec snov spojil s Petrom. “Ja to zdržujem žartami, aby sme sa nedostali k práci. Naša trénerka, tiež Natália, na poslednom tréningu povedala, že skúste sami a ani jeden sme sa nechytili. V tomto sme zladení,” tvrdí s humorom Lukáš Latinák, ktorý dostal za partnerku krásnu Natáliu. Viac sa dozviete z priloženého videa. Sledujte Tanec snov v nedeľu o 20:30 na JOJke!