Prvá ochutnávka z novej šou Vtip za stovku: ČO sa môže stať, keď k vám príde poštár?

Dvaja moderátori, dvaja exkluzívni hostia a dve kategórie diváckych vtipov. Na to všetko sa môžete tešiť v úplne novej zábavno-súťažnej šou Vtip za stovku, ktorú budú uvádzať moderátori Ondrej Kandráč a Filip Tůma. Čo všetko vás čaká v špeciálnom Silvestrovskom vydaní? Prinášame vám malú ochutnávku!

Novú zábavno-súťažnú šou Vtip za stovku, ktorú po prvý raz uvidíte v Silvestrovskom špeciáli v posledný deň tohto roka, budú mať pod taktovkou Ondrej Kandráč a Filip Tůma. Pobavia vás aj dva originálne skeče, pointu ktorých sa pokúsia hostia uhádnuť. Vyvrcholením šou bude hraná pódiová scénka z pera scenáristu Tomáša Dušičku, v ktorej sa ako hosťujúci herec predstaví obľúbený komik Fero Joke! O dynamické pesničky sa postará Ondrej Kandráč a Vtipný band.

​V špeciálnom Silvestrovskom vydaní si proti sebe zasúťažia Východniari a Záhoráci. So cťou a svojím typickým humorom ich budú reprezentovať Lukáš Adamec a Mirka Partlová. Obaja si zaspievajú s Vtipným bandom, zahrajú v scénke, ale najmä budú v jednotlivých kolách proti sebe súťažiť v interpretácii diváckych vtipov o Východniaroch a Záhorákoch. Spoločne potom privítajú Nový rok. Vychutnajte si aj vy túto silvestrovskú jazdu plnú humoru a pesničiek, pri ktorých sa môžete pretancovať až do Nového roka 2024!

Vtip za stovku Zdroj: TV JOJ


Ako to môže dopadnúť, keď k vám domov príde poštár? Malú ochutnávku zo Silvestrovského vydanie si pozrite vo videu HORE!


Sledujte novú zábavno-súťažnú šou Vtip za stovku už na Silvestra o 22:15 na JOJke!