Pikošky o seriáli Bodka: Ako to bolo s výberom Roba Jakaba do hlavnej úlohy?

Robo Jakab hrá v seriáli Bodka hlavnú úlohu - policajného vyšetrovateľa Šimona Malíka. Avšak nedarí sa mu ani pracovne, ani súkromne. Prečo však Robo bol tým pravým na túto úlohu?

​Roba Jakab vybrali do hlavnej ľudskej postavy aj preto, že kedysi bol spolumajiteľom psa. A nie hocijakého. Bola to biela argentínska doga, ktorá bola navyše hluchá. Robo sa s ňou naučil komunikovať posunkami, čo sa mu pri výrobe seriálu mnohokrát zúročilo. Herec mal Bodku v rámci prípravy veľakrát aj u seba doma. Asi to aj prepískol, pretože pes sa na neho naviazal a aj počas scén ho namiesto sedenia a jeho akcií začal olizovať. Preto sa musel použiť Bodkov dvojník. Namiesto Orina veľakrát zaskakovala Luna.

Robo Jakab zahviezdi už čoskoro v seriáli Bodka. Bude hrať vyšetrovateľa Šimona Malíka na policajnom oddelení. V súkromí, ale ani v práci mu karta veľmi nepôjde. Hoci predstiera drsnosť a nekompromisnosť na všetkých frontoch, vo svojej podstate je to romantik, skrývajúci sa za masku cynika. Do jeho života musí vstúpiť pes menom Bodka, aby v ňom urobil prievan a Šimon zistil, kým vlastne je. Postupne preberá Šimonove schopnosti, ale aj maniere. Od istého času, keď Bodkovi zachráni život sa mu stáva rovnocenným partnerom, hoci obaja predstierajú zachovanie Status Quo - učiteľ a žiak.

Pozrite si trailer k seriálu Bodka: 

Nenechajte si ujsť seriál Bodka už zajtra o 20:35 hod. na JOJke!