Jozefa Vajdu uniesli! Nájde ho Šimon s Bodkom?

Napätie od začiatku do konca. V dnešnej epizóde seriálu Bodka si zahrá fenomenálny Jozef Vajda, ktorý sa stane obeťou únosu. Podarí sa ho zachrániť?

Bodka a Šimon sa stali parťákmi na kriminálke. Aj keď nieč nie je len čierne a biele. Šimon si pomaličky začína zvykať na život s hovoriacim psom. Musia si však dávať pozor, aby sa ich tajomstvo neodhalilo. Hoci sa majú v zuboch, spoločne vyriešia svoj prvý veľký prípad. Dlho však ich radosť z úspechu netrvá. Šimonov šéf totiž oznámi, že bol unesený Jozef Vajda. Začne sa pátranie. Šimon s Bodkom ale nie sú tými, ktorí by sa týmto prípadom mali zaoberať. Zohratej dvojici to však nedá a tak vedú vyšetrovanie po vlastnej línii. Začnú robiť výsluchy a pátrať po stopách. Bodka má indície, ktoré by mohli viesť k odhaleniu únoscu. Podarí sa im nájsť Jozefa Vajdu? To sa dozviete už dnes večer na JOJke.

Robo Jakab hviezdi už čoskoro v seriáli Bodka. Hrá vyšetrovateľa Šimona Malíka na policajnom oddelení. V súkromí, ale ani v práci mu karta veľmi nejde. Hoci predstiera drsnosť a nekompromisnosť na všetkých frontoch, vo svojej podstate je to romantik, skrývajúci sa za masku cynika. Do jeho života musí vstúpiť pes menom Bodka, aby v ňom urobil prievan a Šimon zistil, kým vlastne je. Postupne preberá Šimonove schopnosti, ale aj maniere. Od istého času, keď Bodkovi zachráni život sa mu stáva rovnocenným partnerom, hoci obaja predstierajú zachovanie Status Quo - učiteľ a žiak.

Nenechajte si ujsť seriál Bodka už dnes 20:35 hod. na JOJke!