Pikošky o seriáli Bodka: Zuzana Vačková raz ako Marilyn Monroe, inokedy tancujem s Bodkom!

Zuzana Vačková je pani herečka. Predviedla to aj v seriáli Bodka, kde sa vžila do role Marilyn Monroe, no rovnako perfektne predviedla tanec s Bodkom.

Zuzana Vačková je nielen skvelá herečka, ale aj výborná speváčka. Svoj multitalent predviedla v seriáli Bodka, kde sa zúčastnila kastingu v šou Česko Slovensko má talent. Prišla, aby pred obávaným katom Jarom Slávikom a porotkyňou Dianou Mórovou predviedla, že je skvelá speváčka. Obliekla sa ako Marilyn Monroe a zanôtila jeden z jej najznámejších hitov - I Wanna Be Loved By You.

To však ani zďaleka nie je všetko. V zajtrajšej epizóde bude tancovať s Bodkom. Zuzana Vačková absolvovala náročný tréning, aby v rámci TV Bodka mohla previesť svoje číslo so štvornohým chlpáčom. Výsledok je však úžasný!

Pozrite si tanec Zuzany Vačkovej s Bodkom: 

​Čím väčší úspech zažíva televízia, tým väčšia pýcha sa zmocňuje Bodku a zatrpknutý Šimon sa ocitá na vedľajšej koľaji. Bodka sa navyše zapletie so sučkou Kily, ktoré otehotnie. Keď Bodka odmietne zodpovednosť, Kilyn otec Herbert Doga ho odvlečie do svojho sídla.

Nenechajte si ujsť seriál Bodka už zajtra o 18:00 hod. na JOJke!