Silné semifinále Talentu: Strong Brothers na sebe ešte viac zamakali, Tomasiano opäť prekvapí

Aj Kata a Adrienn majú vysoké ambície.

Šou Česko Slovensko má talent sa blíži ku koncu – porotcovia pre vás vybrali tých najlepších z najlepších a to definitívne rozhodnutie je už len na vás. Dnes si budete vyberať spomedzi osmičky semifinalistov dvoch, ktorí postúpia do veľkého finále. My sme sa s nimi porozprávali počas príprav na veľký večer a vyzvedali sme nielen to, čo pre vás chystajú, ale aj ako prežívali svoj postup do semifinále. „Mal som obrovskú radosť, lebo kúzelníci to majú v tejto súťaži na vážkach,“ priznal jediný postupujúci kúzelník Tomasiano. Ten predpokladá, že práve moderný nádych v jeho kúzlach ho posunul ďalej. My dúfame, že sa mu podarí prekvapiť aj v semifinále. Chystá vraj niečo, čo sme ešte nevideli.

V semifinále uvidíte aj dvojku silových akrobatov  Strong Brothers, ktorí prišli s „postrannými“ úmyslami: „Boli sme potešení, že môžeme pokračovať ďalej. Bolo to prekvapenie, takúto šancu sme v živote nemali, chceme ju využiť a dúfame, že predvedieme pekné vystúpenie, ktoré sa bude divákom páčiť.“ Tí tvrdo trénovali, takže sa máte na čo tešiť. Osloviť chcú hlavne mladšiu generáciu. „Chceme osloviť mládež, lebo dnešná doba je zlá a mladí sedia po podnikoch alebo doma, chceme ich motivovať, aby si šli zacvičiť,“ prezrádzajú. Motivujúce budú určite aj fantastické sestry Kata a Adrienn, ktoré skáču cez švihadlo ako nikto – jedna z nich to má aj potvrdené titulom majsterky sveta. „Je náročné prísť s niečim novým, budeme skákať cez švihadlo, ale bude to iné. Boli by sme rady, keby za nás ľudia hlasovali a posunuli nás do finále, ešte vieme prekvapiť,“ sľubujú sympatické sestry.

My vám sľubujeme, že vás dnes čaká skvelá šou a príjemná zábava, nenechajte si ujsť semifinále do šou Česko Slovensko má talent už dnes o 20:35 na JOJke!

František Kozmon

František Kozmon

Viac článkov od autora