Kritika šatníka od súperiek dohnala Petru k nečakanému priznaniu: Slzy a slová plné bolesti!

Ako prvá tento týždeň v Nákupných maniačkach skladala svoj outfit na tému Cieľová destinácia sympatická Petra. A hoci súperky jej výsledný outfit pochválili, menej pozitívnych slov už venovali jej šatníku. Poriadne ho skritizovali a odporučili jej, aby mnohé veci vyhodila a nahradila ich mladistvejšie pôsobiacimi kúskami. Petru ich slová zaskočili natoľko, že pred kamerami vyrukovala s nečakaným priznaním!

Petrinou úlohou bolo obliecť sa do destinácie Londýn. Jej outfit bol pre súperky dostatočne presvedčivý a nielenže ju zaň počastovali množstvom komplimentov, ale jej aj venovali vysoké hodnotenia. Horšie to už bolo s hodnotením jej šatníka. Ten doslova zvozili pod čiernu zem. Keby som videla tie blúzky, tak by som si myslela, že tá majiteľka je tak 70+. Sto ľudí, sto chutí. Tebe sa páčia, možno máš k nim citový vzťah, ale nenosila by som ich,“ povedala jej Zuzana. Podobný názor mala aj Nevena. „Ja úplne súhlasím. Tie spomínané blúzky boli pre mňa hrozné, ak mám pravdu povedať. Naozaj pre staršiu pani. Ty si krásna a podľa mňa ti treba niečo mladistvejšie,“ zhodnotila tmavovláska.Ja by som vyhodila asi 50% z Peťkinho šatníka. Hlavne tie blúzky,“ doplnila Erika.

NM 24 - Petra outfit Zdroj: TV JOJ

​Keďže sa na kritike šatníka zhodli všetky súperky, bolo jasné, že nejde o žiadnu taktiku. Petra sa preto po týchto slovách zložila a rozplakala. „Určite potrebuje človek dostať takúto facku, aby sa prebral. A teda, keď to bude facka, ktorá bude v telke, tak si myslím, že už ani väčšia byť nemôže. Som pripravená na zmenu,“ začala Petra. „Mala si dobrú poradkyňu. Takto by si sa mala obliekať. Určite by si mala zavolať poradkyňu, aby ti pretriedila šatník a dali ste to na túto nôtu,“ odporučila jej Zuzana. Zrazu však Petra vyrukovala s nečakaným priznaním, ktorým zdôvodnila, prečo sa oblieka tak, ako sa oblieka. Ja by som chcela povedať, že ja som asi pol roka po štyridsiatke pribrala sedemnásť kíl. Preto sa usmievam, lebo keby si prišla ku mne a videla môj šatník, ja mám veľa štýlových kúskov, len sa do nich vôbec nezmestím. Ja som teraz v takom štádiu, že neprijala som tú moju novú váhu a ale zatiaľ to ešte neviem dať dole. Takže, chodím takto. Ale máte veľmi dobrý názor v tom, že to neznamená, že musím chodiť ako stará babka,“ skonštatovala.

NM 24 - Petra necakane priznanie Zdroj: TV JOJ

​Z Petriných slovo bolo cítiť veľa bolesti, akú dokáže precítiť len žena, ktorá na vlastnej koži zažila boj a trápenie sa s kilami navyše. „Ja som sa nestotožnila s tou novou Peťou. S tou pribratou Peťou. Ale samozrejme, môžem to zmeniť len ja, že áno?“ vzdychla si smutne. Samozrejme, že je to ťažké, ale tak čo má človek robiť. Keď to nejde dole, musí sa s tým zmieriť a musím ísť. Musí s tým proste začať žiť a zmieriť sa s tým,“ dodala Zuzana. Nuž, ako sa hovorí - niektoré veci sa ľahšie hovoria, než realizujú.

Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!