Erikina poradkyňa porote vyrazí dych: Viac než súťažný nákup ich zaujme blonďavá Deniska!

Súťažiace v Nákupných maniačkach tento týždeň skladajú svoje outfity na tému Cieľová destinácia. Ako tretia sa v stredu vyberie do obchodov čiernovláska Erika, ktorá si ako pomoc vezme kamarátku Denisku. Nuž, a práve energická blondínka zaujme porotu viac než samotné nakupovanie!

Porota z Nákupných maniačok si tento týždeň pripravila pre súťažiace neľahkú tému. V pondelok si dámy vyžrebovali cieľovú destináciu, do ktorej sa majú obliecť. A hoci súťažiace čakali, že dostanú mestá módy ako Paríž či Miláno, na kartičkách boli svetové metropoly Londýn, Reykjavík, Kuala Lumpur, Las Vegas a Casablanca. Do hlavného mesta Malajzie sa vďaka nákupom vyberie súťažiaca Erika, ktorá bude skladať svoj outfit už v dnešnej časti. Na pomoc si ako nákupnú poradkyňu vezme kamarátku Denisku. „Dnes je môj nákupný deň a je to pre mňa veľká výzva. Deniska, musím ti veľmi pekne poďakovať, že si prijala moju ponuku byť poradkyňou. Veľmi sa na to teším a verím, že mi pomôžeš vo výbere,“ povie čiernovláska.

NM 24 - Erika a Deniska Zdroj: TV JOJ

Extravagantná blondínka však bude na seba strhávať veľa pozornosti a to od začiatku až do konca nákupov. Porota z nej dokonca bude v nemom úžase.Tak v tejto epizóde Nákupných maniačok mi môžete ukázať hocijaký kúsok. Jediné čo mňa bude zaujímať, je poradkyňa Denisa. Lebo ja ju chcem domov. Strašne dobrá žena. Tie vlasy...úžasné,“ zhodnotí Ema Fajnor. Marián v tejto situácii ani nenájde slová. Podarí sa Deniske radiť pri nákupoch tak, že vyskladajú víťazný outfit?

NM 24 - Erika a Deniska Zdroj: TV JOJ

Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!