Peklo pre vegetariánov: Samo nepripraví Gabiku na obsah mäsa, TÁ sa psychicky zrúti!

Už včera sme sa dozvedeli, že v zostave bude aj jedna vegetariánka. Jej súperi to budú mať o niečo ťažšie, ak jej budú chcieť vyhovieť. Gabika má okrem toho aj laktózovú intoleranciu. Vyzerá to, že dnešok bude pre ňu plný nemilých prekvapení!

Gabika je síce vegetariánka, no včera u seba hosťom prezradila, že bude brať ohľad na to, ak jej mäso nepripravia. Po polievke, ktorou bude tekvicový krém, ktorý by inak mohla zjesť aj ona, avšak bude s klasickou smotanou, pristane pred hosťami mäsový hlavný chod. To už bude Gabika mierne nervózna, keď zistí, že sa dnes u Sama pravdepodobne vôbec nenaje. Kuracie prsia budú samé o sebe problém, keď však zistí, že budú na demi-glace omáčke, nastane pre ňu peklo. "Demi-glace sa robí podobne ako vývar. Pridáš tam rôzne kože, kosti," povie hostiteľ a Gabika bude mať v očiach hotovú hrôzu. "Prešla ma až husia koža, keď som videla, že Samo Gabiku popohnal, aby to zjedla," prezradí jedna z jej súperiek. Samo tak očividne svojej hostke zaklame, keď jej povie, že v prílohe nie je nič z mäsa!

Relácia Bez servítky prináša jedinečnú možnosť! Trúfate si navariť za 2000 eur? Každý kuchár navyše získa ďalších 1000 eur za účasť. Môžete tak získať za jediný týždeň až 3000 eur! Prihláste sa TU.

Po tom, čo ešte aj v prípitku použil ančovičku, neudrží Gabika emócie pod kontrolou. "Na to, koľko má rokov, som nečakal takúto reakciu, bolo to detinské," pomyslí si Samo. To už bude mať Gabika v očiach slzy. Ak niekto nie je vegetarián, nechápe, aké to je ochutnať omylom niečo mäsité alebo niečo, v čom sa mäso vyvarilo. "Musela by si byť pätnásť rokov o niečom presvedčená a potom spraviť opak," povie hosťom Gabika, ako sa cíti a opustí Samov stôl. Ostatní hostia budú s včerajšou kuchárkou súcitiť. Podľa nich sa Samo dopustil chyby nielen tým že jej nepripravil nič vegetariánske, ale hlavne ju o obsahu mäsa dopredu nevaroval. "Pri mojom stole nemala, čo robiť. Je zbytočné, aby tu bola. Kto chce jesť moje jedlo, bude som nou sedieť pri mojom stole," už aj vytočený hostiteľ si neodpustí ostré slová. Ako tento večer dopadne?

Zdroj: TV JOJ

Nenechajte si ujsť Bez servítky dnes o 17:50 na JOJke!