Hádači v Inkognite odhalia niečo, čo nemal nikto zistiť: Vlado Voštinár ostal v pomykove!

Obľúbené Inkognito je nekonečnou studnicou zábavy, ktorá nám týždeň čo týždeň spríjemňuje pondelkové večery. Výnimkou nebude ani dnešná časť, v ktorej nás opäť čaká poriadna dávka vtipných situácií!

V obľúbenej relácii Inkognito majú hádači z panelu i moderátor Vlado Voštinár medzi sebou veľmi dobré priateľské vzťahy. A ako to už býva, čím sú medzi ľuďmi lepšie vzťahy, tým viac si zo seba vedia uťahovať. Dôkazom bude aj dnešná časť, keď si budú hádači a moderátor Vlado Voštinár zo seba navzájom robiť žarty. Hneď v úvode sa začne diskusia o veku, ktorá bude naozaj zaujímavá. „Ako Michal často hovorieva: zatvárajte okná, ťahá mu na šesťdesiatku,“ zavtipkuje Vlado. „Áno, je to tak,“ odpovie mu Mišo.

Vzápätí ale nastane naozaj vtipná situácia. Moderátor uprostred vety stratí niť a bude sa snažiť nenápadne to zamaskovať. Jeho kolegovia to však hneď odhalia.O chvíľu si tam, neboj sa. Nie je to až tak zlé. Dá sa s tým celkom žiť. Vrátim sa ale k tomu, kde ma Michal zastavil. Skáče do reči hrozne. Ale to mi len vracia to, čo robím ja,“ povie Voštinár. „Ty si nevieš spomenúť,“ vykríkne Marcel Forgáč.Toto robievam aj ja inak,“ zareaguje Fero Joke so smiechom. Naozaj som bol až tak čitateľný?“ spýta sa prekvapený moderátor. „My moderátori vieme, kedy používaš tie barličkové texty,“ skonštatuje Marcel.Prestal si vo chvíli, že privítame troch hostí,“ pripomenie mu Hudák. „Áno, ešte si pamätáš? Tak si na tom ešte dobre,“ zaklincuje Vlado. Nuž, v Inkognite nikdy nie je núdza o zábavné situácie.

Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok o 20:40 na JOJke!

Tagy: Inkognito