Jozef Pátrovič o sebe prezradil veľkú pikošku: TOTO ste o ikone Talentu určite netušili!

Neodmysliteľnou súčasťou obľúbenej šou Česko Slovensko má talent je prakticky už od jej začiatku aj spevák Jozef Pátrovič. Svoje nadanie prišiel ukázať takmer každý rok a výnimkou nebude ani tento ročník. S čím sa chystá zaujať porotu a akú zaujímavosť o sebe prezradil?

Keď sa povie meno Jozef Pátrovič, pravdepodobne takmer všetci presne vedia, o koho ide. Známy Prievidžan je totiž neodmysliteľnou súčasťou šou Česko Slovensko má talent. Pred porotu sa na pódium postavil takmer v každom ročníku a tak bez obáv môžeme povedať, že je ikonou Talentu. „Okrúhle výročie, desať rokov sme vydržali,“ zhodnotil Pátrovič, ktorý priznal, že sa pred televízne kamery plánuje postaviť aj v tomto ročníku.

​Vystúpenia čulého osemdesiatnika boli rok čo rok sprevádzané rôznymi emóciami a bolo to doslova ako na hojdačke. Od hnevu, cez krik, výčitky až po zmierenie, pokoru a napokon nájdenie Boha. Toto všetko sme s ním prostredníctvom televíznych obrazoviek zažili. „Ja som tam bol ukázať pokoru, prakticky som to dostal do vienka. To bolo poslanie zhora, ako sa hovorí. Čo myslíte, že ja by som to vydržal, keby on mi nebol pomáhal? Tie šoky, ktoré som sa dostával na tom pódiu? To srdce úplne roztrhlo napoli. A ja som to vydržal všetko. Ale s jeho pomocou,“ povedal v reportáži Eriky Barkolovej. Zaujímavosťou tiež je, že s hudbou začal ešte v časoch, keď o Talente nebolo ani chýru, ani slychu. Ja som spieval, už keď som mal 22 rokov, keď som prišiel z vojenčiny. Mali sme kapelu ČSAD a boli sme najlepšia kapela v Topoľčianskom okrese,“ pochválil sa Pátrovič.