Španielsky vtáčik s tarhoňou

Španielsky vtáčik s tarhoňou

Staňte sa kuchárskymi majstrami vo vlastnej kuchyni! Inšpirujte sa reláciou Bez servítky a vyskúšajte si doma recepty, ktoré v šou pripravujú profíci. Pustite sa do klasických aj netradičných jedál a zistite, že skvelé chute dokážete vyčarovať aj vy!

Potrebujeme:

  • Hovädzie mäso
  • Hovädzí jazyk
  • Koreňová zelenina
  • Cibuľa cesnak
  • Hrubozrná horčica
  • Paradajkový pretlak
  • Olej
  • Tarhoňa
  • Pecorino
  • Smotanová natierka
  • Nakladané kyslé uhorky
  • Klobasové ragú
  • Sušené žltko
  • Vajíčka
  • Maslo
  • Pažitkový olej
Bez servítky, Fero Sedlák

Bez servítky, Fero Sedlák

Zdroj fotky TV JOJ

​Postup:

Mäso očistíme a na cibulke dusíme v hrnci s vývarom (už bude mať hotové). Tarhoňa s krémovou omáčkou - tarhoňu varíme v smotane, ochutíme pecorinom, necháme variť, aby troška zhustla do krémovej konzistencie. Fritatta - španielska omeleta - klobásky pokrájané na kocky, zalejem rozšľahaným vajíčkom, opečiem na panvici 4 minúty, potom dopekáme v rúre cca 3 minúty, kým bude zlatá. Ozdobíme bylinkami.

Slobodne a bez záväzkov

Sledujte svoje obľúbené relácie naživo ale aj v predstihu

Prehrať