Na scénu vstupuje Juraj Rašla ako režisér Vrba: Budeme nakrúcať veľkolepú rozprávku!

Akú úlohu zohrajú vaše obľúbené postavy?

Najprv sa na Holzmannke ukázal lokačný manažér, v podaní Csongora Kassaia, dnes so sebou privedie aj svojho "nadriadeného", režiséra Vrbu, ktorého si zahrá obľúbený herec Juraj Rašla. Ten si rozprávkovú prírodu v okolí statku okamžite zamiluje a chce sa dohodnúť s majiteľmi na výrobe filmu. Bude sa na statku nakrúcať rozprávka? To sa dozviete v seriáli Divoké kone už dnes o 20:30 na JOJke!

Juraj, ktorý hrá v druhej sérii režiséra, svoju rolu konzultoval so skutočným režisérom projektu. „Keď som prvýkrát hovoril s Braňom Mišíkom, povedal, že vlastne budem hrať jeho. Takže režisér je v prvom rade nejaký vodca tímu. Tento je svojim spôsobom starší od herečiek, ktoré tam hrajú. Mal by mať nadhľad, mal by byť pokojnejší, ale prídu tie situácie, kedy aj on bude musieť zvýšiť hlas,“ prezrádza o svojej postave Rašla.

Samozrejme, Martin Vrba nebude iba pracovať, dozvieme sa čo-to aj z jeho súkromia. „Príde jeho dcéra, budú tam naznačené nejaké ich vzťahy. Spomína sa jeho súkromný život, manželka, bude to fajn,“ sľubuje Rašľa. A tí, ktorí nás sledujú pravidelne, už vedia, kto si jeho dcéru zahrá. Bude to Nikol Benedikovičová, víťazka nášho kastingu!

Sledujte Divoké kone o 20:30 na JOJke!