Prvé vášnivé bozky: Vypätá situácia vyvrcholí náhlym zblížením Simony a Dubáňa

Albert však právnikovi odmieta odpustiť.

Dubáň zasahuje a zachraňuje Alberta pred Karolovou agresiou, ten mu ale vonkoncom nie je vďačný. Simona sa snaží právnika obrániť pred otcom, ten je však neoblomný, minulosť, v ktorej pomáhal Osvaldovi v jeho špinavej hre, mu nemôže tak ľahko zabudnúť. Simona je nešťastná, no Dubáň ju utešuje. Dôjde na prvé vášnivé bozky, pragmatická žena im však odmieta podľahnúť a vášeň rýchlo mení opäť za čisto profesionálne správanie.

Miško je ochotný zakopať vojnovú sekeru s mamou. Zavolá ju k sebe a Fargovi. Béla nie je spokojný s výkonmi a schopnosťami Šuša ako svojho asistenta. Napriek tomu si z neho spraví dievča pre všetko. Je potrebné vybaviť riadny kasting na vedľajšie úlohy. Somárik neprestajne híka. Mery už nie je ochotná ho v maštali akceptovať. Malý Džon sa ho snaží zbaviť, no neúspešne.

Hana režisérovi rozpráva o svojich skúsenostiach s filmom. Je celá nadšená z nakrúcania. Adama to až tak nevzalo. Hana upozorní režiséra, že v scenári má veľmi zložité kaskadérske kúsky. A konečne zistí, kto ich bude mať na starosti...

Sledujte Divoké kone dnes o 20:30 na JOJke!