Šošovicová polievka so zázvorom: O poslednú porciu sa pobijete aj so svojim partnerom

Neveríte?

Peťka nie len, že miluje svojho partnera Thomasa a čaká s ním pod srdiečkom malú Emíliu, no zároveň si so svojim milým užíva všetky spoločné momenty. Najviac ich je asi pri vynikajúcom jedle. Napríklad sú to aj momenty, kedy sa Thomas vyberie do kuchyne, začne rozhadzovať rukami a tešiť sa ako malý chlapec z toho, čo dnes dobré navarí. A vtedy sa začne v kuchyni čarovať: „To nechce mať tam, tam chce mať niečo iné a zmení celý recept ,“ “bonzuje“ na moderátora partnerka.
Peťa  má najradšej Thomasovu šošovicovú polievku so zázvorom, z ktorej ešte poslednú porciu majú stále v chladničke. U koho v žalúdku skončí vynikajúca posledná miska polievky?
„Ja viem presne, ako to skončí. Thomas príde a povie: Peťka, daj si to. Ja poviem: Nie, ja viem, že to chceš ty zjesť. Thomas chvíľu namieta a rozpráva, že to by nikdy nemohol.  Keď však nepoviem dosť rýchlo: dobre, tak to zjem ja, tak viem čo príde. Môj drahý mi všetko zje,“ zrádza veselo Peťa.
Thomas len gúľa očami, ale všetkým nám je jasné, že sme odhalili Thomasovu pravú tvár. Thomas, ale svojej dcérke Emílií necháš niečo na jedenie však?

Už čoskoro príde Thomas Kamenar späť na obrazovky televízie JOJ s kuchársko – cestovateľskou šou Fajnšmeker! Moderátor ukáže divákom, že mu to páli nielen za moderátorským pultom, ale aj v kuchyniach na Slovensku a v susednom Rakúsku. Necháme sa teda prekvapiť, aké  “vychytávky“ a netradičné jedlá si Thomas pre nás pripraví!