U pôžitkára Mariána sa bude vyraďovať: Pošle domov tichú Denisu či ufrflanú Anku?

Svoj osud drží pevne v rukách len mladučká Zuzana.

V romantickej relácii Farmár hľadá ženu nastala po niekoľkých dňoch chvíľa, keď sa jednotliví farmári budú musieť rozhodnúť, ktorú z nápadníčok pošlú definitívne domov. Ako prvý sa „katom“ stane pôžitkár Marián z Lučenca, o ktorého srdce prišli bojovať tri ženy – nekonfliktná Denisa, dobrosrdečná Anka a energická Zuzana. Hoci farmárovou jednoznačnou favoritkou bola už od začiatku Anka, situácia sa v priebehu pár dní radikálne zmenila. Mariánovi na nej začalo prekážať, že sa jej večne niečo nepáči, neustále frfle a všetko potrebuje riešiť a analyzovať. Naopak z Denisou sa jeho vzťah vylepšil. Aj keď obaja vedia, že medzi nimi láska nebude, rešpektujú sa a vzniklo medzi nimi pekné priateľstvo. Zdá sa, že jedinou dámou, ktorá má postup istý, je o 20 rokov mladšia Zuzana. Tá padla osamelému farmárovi do oka hneď v prvej chvíli, čo k nemu prestúpila od Mariána z Nízkych Tatier. „Milé dámy, prišiel ten čas, kedy sa musím z jednou z vás rozlúčiť. Ona asi aj vie, ktorá to je. Možno sme si nezapasovali tak, ako sme si to na začiatku predstavovali. Ale aj tak som rád, že ste prišli. Že ste tu boli všetky tri,“ zhodnotil na začiatku vyraďovania.

Po svojom monológu nechal všetkým trom ženám priestor, aby vyjadrili svoj názor na uplynulé dni. „Nie je to hrozné, ale tak dobre vieš, že ja už som chcela ísť... Proste je tu dobre. Som rada, že som prišla, lebo som spoznala dve super baby. Aj teba, samozrejme. Spoznala som dobrého kamaráta,“ povedala Denisa pokojne. Zuzana si uvedomuje svoju silnú pozíciu, preto sa k svojmu pobytu u Mariána vyjadrila veľmi stručne a taktiež pokojne. No na rozdiel od svojich súperiek, Anka mala v hrdle povestnú hrču a len ťažko formulovala svoje myšlienky do viet. „Mne sa tu tiež páčilo. Určite som spoznala ľudí, ako bývaš, tvoje zvieratá, kde pracuješ. Trošku sme sa spoznali. Že sme si nesadli, tak to nie je problém.  Môžeme zostať priatelia,“ skonštatovala na záver.

Ktorá z dám si teda pobalí kufre a definitívne ukončí svoj boj o srdce pôžitkára Mariána? To sa dozviete už dnes o 22:45 na JOJke!