Záhadná smrť Dana Nekonečného (†52): Môžu za jeho úmrtie utajená choroba a alkohol?

Náhly skon Daniela Nekonečného († 52) všetkých zaskočil. Doteraz sa nevie, čo bolo príčinou jeho smrti. Dan bol na verejnosti showman, ale v súkromí sa uzatváral do seba a málokto tušil, že bol vážne chorý.

V utorok obletela Česko a Slovensko nečakaná a smutná správaShowmana, speváka a tanečníka posadnutého brazílskymi tanečnicami Dana Nekonečného našli zdravotníci bez známok života v jeho prenajatom domčeku v Prahe. Temperamentný umelec, ktorého slávne vrrrrrrrr pred každou vetou sme poznali azda všetci, nás opustil vo veku 52 rokov. V Česku i na Slovensku sme ho poznali ako hotový hurikán zábavy spojený s "festivalom rozkoše", aký nemal ani vo svete obdoby. Svojou návštevou nás spevák poctil aj na jeseň 2017 v Inkognite. Už len pri pohľade na jeho výstredný odev s apačskou čelenkou na hlave, kyticou umelých slnečníc, kopcom plyšových hračiek, trblietkami na tvári a inými vymoženosťami sme vždy vedeli, čo nás v Danovej prítomnosti čaká.

​Nikto nikdy neodišiel z jeho šou bez úsmevu na tvári. On sám to však v súkromí, zdá sa, vždy až také veselé nemal. Jednou z mála ľudí, ktorí poznali Danovovu skutočnú osobnosť, bola jeho expriateľka Zuzana Kardová. Tá so živelným spevákom prežila úctyhodných 19 rokov, no pred piatimi rokmi sa rozišli. Pre český portál blesk.cz potvrdila, že spevák trpel epileptickými záchvatmi. "Bohužiaľ sa neliečil liekmi, čo mal predpísané od lekára. Išiel si svoje. Myslím, že za jeho smrťou bude stáť veľké množstvo alkoholu," povedala pre český portál Nekonečného expriateľka Kardová, ktorá sa zatiaľ takisto len domnieva o presnej príčine smrti. Teraz sú na rade súdni lekári, ktorí zistia skutočnú príčinu úmrtia. Podľa českej polície však kriminalisti na mieste nezistili známky cudzieho zavinenia. 

Príbuzných a priateľom vyjadrujeme úprimnú sústrasť!