Na rúška okamžite zabudli: Ako sa hádačom nakrúcalo nové Inkognito?

Po krátkej prestávke sa na obrazovky už dnes večer vracia obľúbená relácia Inkognito, ktorá je tým najlepším liekom v tomto náročnom období. Nové časti síce budú bez divákov a s rúškami, no vo výsledku je to stále to staré dobré a zábavné Inkognito. Viac už prezradia samotní hádači a moderátor Vlado Voštinár.

Skvelá správa pre všetkých fanúšikov televíznej zábavy. Inkognito sa už dnes večer vracia po krátkej odmlke späť na obrazovky s premiérovými časťami. Keďže sme prijali mnohé mimoriadne prísne opatrenia, v nakrúcaní sme mohli napokon predsa len pokračovať. Obľúbená relácia vám tak v týchto náročných chvíľach rozhodne zlepší deň. Napriek tomu, že hádači, moderátor i štáb boli po celý čas v rúškach a diváci neboli na nakrúcaní prítomní, na samotnom formáte sa nič zásadné nemení. Okrem nosenia rúšok si museli všetci prítomní napríklad neustále dezinfikovať ruky a takisto si museli nechať zmerať telesnú teplotu. Samozrejmosťou bolo aj niekoľkonásobné umývanie priestorov štúdia a jeho okolia v priebehu dňa. Zábavy však napriek tomu rozhodne neubudlo. "Myslím, že je to nová skúsenosť. Je to naozaj super, že sa bavíme sami na sebe a to je zmysel Inkognita," myslí si Čeky. Rovnaký názor majú aj ostatní jeho kolegovia, ktorí si okamžite zvykli na mimoriadne opatrenia a bavili sa presne tak ako kedykoľvek predtým. "My sme sami boli zaskočení. Najprv sme mali obavu, ako to bude s rúškami fungovať. Bola to príjemná zábava a masívne osvieženie v čase, kedy človek trávi čas najmä doma," hovorí Juraj "Šoko" Tabaček.

Aj podľa Šarkana je nakrúcanie Inkognita ako za odmenu. "To, že sa nakrúca, je správne. Ľudia, ktorí majú radi tento program, si zaslúžia aj nové diely," hovorí Šarkan, ktorý si takisto nakrúcanie užil ešte viac než kedykoľvek predtým. Počiatočné obavy sa okamžite rozplynuli aj u samotného moderátora Vlada Voštinára, ktorý takisto celkom nevedel, čo môže od takéhoto netradičného nakrúcania očakávať. "Najprv som si myslel, že keď prídem do štúdia, nebudú tu diváci a všetci budú v rúškach, bude to akési polovičné a niečo tomu bude chýbať. Našťastie okrem divákov Inkognitu nič nechýba a je tam všetko to, čo relácia má mať," prezrádza moderátor, pre ktorého bolo najväčšou prekážkou samotné rúško, keďže sa mu cezeň ťažšie dýcha a rosia sa mu okuliare. Navyše je podľa neho oveľa lepšie, keď je hosťom vidieť celú tvár a nielen ich očí. "V tejto zmätočnej dobe divákom prinášame trocha nadhľadu a zábavy. Ak to aj oni tak vnímajú, tak sme radi," dodáva Voštinár. 

 Sledujte premiérové Inkognito s Máriou Ölvedyovou dnes o 20:35 na JOJke!