Vzorný syn Maroš Kramár: Doprial si rovnakú operáciu, akú podstúpil jeho otec!

Maroš Kramár je starostlivý syn. Svojmu 91-ročnému otcovi Jánovi umožnil aj napriek vyššiemu veku menší zákrok.

Herec Maroš Kramár patril dlhé roky k ľuďom, ktorí majú problémy so zrakom - rovnako ako jeho milovaný otec Ján, známy slovenský herec, ktorý pred rokmi zažiaril napríklad v rozprávke Soľ nad zlato či vo vojnovej dráme Štyridsaťštyri. Niekdajšia televízna hviezda sa ale s postupom času stiahla z verejného života - nielen pre svoj úctyhodný vek, ktorého je krásne sa dožiť, ale aj viaceré zdravotné problémy. Koniec-koncov, po deväťdesiatke sa už niet čomu čudovať.

​Ako sa ale zdá, obaja zatúžili po tom, aby sa na svet okolo seba už nemuseli pozerať cez sklíčka, a spolu vyhľadali pomoc skúseného odborníka. Maroš potom na sociálnu sieť nahral spoločné selfie aj s lekárom len krátko po tom, čo obaja absolvovali laserovú operáciu očí.

Úsmev na tvári, samozrejme, nechýba ani jednému z nich. Hoci samotný zákrok zrovna príjemným zážitkom nie je, obaja "pacienti" s spokojní. Výsledok totiž predčil ich očakávania! "Vďaka pánovi doktorovi Piovarčimu, ocino a ja vidíme svet oveľa krajšie a ostrejšie," napísal na sociálnu sieť.

View this post on Instagram

Vďaka pánovi doktorovi Piovarčimu, ocino a ja vidíme svet oveľa krajšie a ostrejšie. Ďakujem.#neovizia

A post shared by Maros Kramar (@maroskramar) on

Okuliare tak obaja môžu konečne odložiť na nočný stolík a nevracať sa k nim - aspoň nejaký čas. Hovorí sa totiž, že zrak sa aj po operácii postupom času predsa len zhoršuje. Maroša Kramára to ale v blízkej budúcnosti zaujímať nemusí a čo bude v tej ďalekej, to je vo hviezdach.

Maroša Kramára môžete vidieť v pondelky a štvrtky ako hádača v obľúbenom Inkognite o 20:35 hod. na JOJke!