Maroš Kramár ukázal svojho dospelého syna: Wau, pozrite, aký fešák z neho vyrástol!

Talentovanému hercovi a hádačovi z Inkognita robia v živote obrovskú radosť jeho tri deti. Dve z nich už prekročili prah dospelosti a je až neuveriteľné ako vyrástli a zmenili sa.

Úspešný herec, moderátor, hádač z Inkognita, no hlavne milujúci a starostlivý otec. Tým všetkým je Maroš Kramár. Hoci je vo svojom pracovnom živote mimoriadne zaneprázdnený, počas leta si podobne ako väčšina jeho kolegov užíval voľné chvíle a leto plnými dúškami. Trávil ho okrem iného aj so svojimi tromi deťmi.

Hovorí sa, že práve na svojich ratolestiach si uvedomujeme, ako rýchlo plynie čas. Svoje o tom vie aj Kramár. Dve z troch detí už totiž prekročili prah dospelosti. Najstaršia je Tamara, ktorá má už neuveriteľných dvadsať rokov. Za ňou nasleduje Timur, ktorý oslávil sladkých osemnásť. Najmladším je 12- ročný Marko. Nuž, a práve výzor prostredného dieťaťa prekvapil všetkých Kramárových fanúšikov. Herec sa totiž na svojom profile na sociálnej sieti pochválil spoločnou fotkou s ním a s dcérou a ľuďom padli sánky. Timura si totiž všetci pamätáme ako roztomilého chlapčeka, ktorý každému vyčaroval úsmev na tvári. To je však už minulosťou. Za posledné obdobie poriadne vyrástol, zmužnel a je tak jasné, že o obdivovateľky určite nebude mať núdzu!