Zdena Studenková otvorene prehovorila o plastikách: TOTO by si nikdy nedala operovať!

Takúto úprimnosť by čakal naozaj málokto. Obľúbená herečka a hádačka z Inkognita sa netají tým, že absolvovala niekoľko estetických vylepšení. Je však časť tela, s ktorou by si nikdy neľahla pod skalpel. O čo ide?

Dlhoročná členka činohry Slovenského národného divadla a stabilná hádačka z Inkognita Zdena Studenková oslávila v máji svoje 66. narodeniny, no tento vek by jej tipoval len málokto. Vyzerá totiž veľmi mladistvo a svojím výzorom bez problémov schová do vrecka aj mladšie ročníky. Je dôkazom toho, že dámy nestarnú, ale zrejú. Zastáva názor, že žena by sa o seba mala starať v každom veku a tejto myšlienke robí skvelú reklamu.

Herecká diva sa netají tým, že podstúpila nejaké tie vylepšenia a považuje to za prirodzené pri práci, ktorú má. Je však časť tela, na ktorú by si nikdy nedala siahnuť. Starám sa o seba, pretože ma moja tvár živí. Samozrejme, že mám veľa nedostatkov na svojom tele, ale nikoho do toho nič nie je. Som na seba dosť prísna, ale jednu vec viem iste, nikdy by som si nenechala siahnuť na prsia,“ prízvukuje Studenková. Podľa jej slov existujú aj inakšie, oveľa jednoduchšie spôsoby, ako svoje vnady vylepšiť. Aj keď už nie sú také ako v dvadsiatich, ale nemám rada veľké prsia, a tie moje sa mi páčia. Stačí krásna spodná bielizeň,“ dodala s úsmevom Zdena, ktorá na niekoľkých spoločenských podujatiach vyrážala dych práve krásnym dekoltom. Nuž, kto vie, ako na to, má vyhraté!

Sledujte obľúbené Inkognito v špeciálnom vysielacom čase o 21:20 po Novinách špeciál o 20:30 na JOJke!