Manželia Jakabovci ukázali synčeka Ondrejka: Pozrite, aký je to rozkošný chlapček!

Celebritní manželia Robo a Anička Jakabovci už dva roky žijú svoj sen. Najprv sa ich rodinka rozrástla o krásnu dcérku a v januári tohto roku k nim pribudol aj synček Ondrejko. Snímkou najmladšieho člena rodiny sa pochválili pred pár dňami na sociálnej sieti a fanúšikovia sú vo vytržení!

Hereckí kolegovia Anička a Robo Jakabovci aktuálne prežívajú tie najkrajšie chvíle vo svojich životoch. V januári sa im narodilo druhé bábätko, rozkošný chlapček, ktorý dostal tradičné slovenské meno Ondrej.Mužská populácia sa navýšila o ďalšieho chlapa. Dorovnali sme stavy v rodine. Vitaj Ondrej Jakab,“ napísal Robo začiatkom roka k snímke, na ktorej pózuje so synčekom a s milovanou manželkou. Narážal tým na fakt, že ich prvým dieťatkom je dcérka Agnes, ktorá sa im narodila začiatkom septembra 2020.

Hereckí manželia si svoje súkromie prísne strážia, no z času na čas urobia výnimku a fanúšikom ukážu aj čo-to zo svojho osobného života. Stalo sa tak aj pred pár dňami, keď herečka Anička Jakab konečne zverejnila na sociálnej sieti snímku so synčekom. Chlapček je naozaj rozkošný a aj na známej brunetke vidieť, že si materstvo užíva plnými dúškami.