Hádači boli v nemom úžase z Erikinho povolania: Tipovali by ste, že robí práve TOTO?

Do obľúbeného Inkognita prišlo už veľa ľudí s rôznymi profesiami. Niektoré sú pomerne bežné, iné sú zriedkavé. V jednej z uplynulých častí prišla sympatická Erika so zamestnaním, ktoré síce samo o sebe netradičné nie je, no azda len málokto by tipoval, že ho vykonáva práve takéto jemné a nežné žieňa!

V jednej z uplynulých častí Inkognita prišla do štúdia sympatická Erika s indíciou "je to z kovu, ale nie je to z kovu". To malo všetkým naznačiť, že je speváčkou v metalovej kapele. Po trošku pomalšom rozbehu sa napokon hádači vybrali správnym smerom a prišli na to, čím sa živí. Po uhádnutí nasledoval rozhovor s Vladom Voštinárom, počas ktorého Erika prezradila množstvo zaujímavostí.

Kapela Symfobia, v ktorej pôsobila, sa napríklad môže pochváliť veľkým úspechom a tým je, že dvakrát vystupovali ako predkapela pred ikonickou kapelou Nightwish. Nemenej zaujímavé je aj to, ako sa toto nežne pôsobiace žieňa vôbec dostalo k metalovej hudbe. "Ja som mala prvú kapelu, keď som mala pätnásť rokov a to sme hrali ľudovky. Potom som mala druhú kapelu a tá už bola rocková. Začali sme si sami tvoriť a hrať rockovejšie veci. Vtedy som začala počúvať symfonický metal a zamilovala som sa do toho. Ale nikdy sme také nehrali. Až, keď som bola na výške...mali sme koncert s inou kapelou, tam prišli chalani zo Symfobie. Videli ma a povedali, že hrajú taký štýl a hľadajú speváčku," prezradila Erika.


Sledujte obľúbené Inkognito každý pondelok po Hranici o 21:40 a každý štvrtok o 20:35 na JOJke!

Tagy: Inkognito