Toto ste o ňom zrejme netušili: Aha, čím je Tomáš Tatar v reprezentácii legendárny!

Slovensko je hokejový národ a v týchto dňoch azda všetci žijeme majstrovstvami v Českej republike. Aby ste sa správne naladili na dnešný dôležitý večerný zápas našich chlapcov so Švédskom, pozrite si rozhovor s hokejistom Tomášom Tatarom z obľúbeného Inkognita, v ktorom sa predstavil ako tajný hosť!

V obľúbenom Inkognite sa už v úlohe tajného hosťa predstavilo množstvo známych a úspešných ľudí. V kresle vedľa Vlada Voštinára nechýbal ani hokejista a špičkový reprezentant Tomáš Tatar, ktorého vtedy expresne rýchlo uhádol jeho veľmi dobrý kamarát Marcel Forgáč. Práve ten na neho v relácii „nabonzoval“ niečo, čo zrejme mnohí netušili. Tomáš, ty si legendárny v rámci reprezentácie ako bavič kabíny, hlavný dídžej a neviem čo. V Montreale v tej kabíne, v ktorej si, už tiež máš túto úlohu a pozíciu?“ opýtal sa vtedy hádač.To sa musíš opýtať spoluhráčov. Keď prídeš nabudúce na návštevu, môžeš sa ich opýtať,“ odpovedal hokejista, ktorý vtedy hral za Montreal Canadiens.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia JOJ (@tvjoj)

Tatar, ktorý aktuálne hrá za Seattle Kraken, tiež prezradil, čo robia hokejisti po skončení sezóny. Mohlo by sa zdať, že majú dlhé prázdniny, no nie je to úplne tak. „Po odpískaní posledného zápasu je tam chvíľku voľno, ktoré si asi každý hráč nastaví podľa svojich potrieb – či je zranenie alebo nie je. A potom začína letná príprava, kde sa snažíte to tel dať dokopy. Je to dosť náročné, ale zároveň mňa osobne to baví, robiť niečo pre svoje telo. Športujete, robíte a pracujete na ňom,“ vysvetlil. A hoci v zámorí trávi väčšinu roka, do rodnej Dubnice nad Váhom sa vždy rád vracia. Doma v Dubnici je to tak, že sa všetci poznáme, takže je to úplne kľudné. Sme kamaráti, takže sme na seba zvyknutí. Rád sa tam s tými ľuďmi stretávam a naozaj sa domov rád vraciam,“ dodal s úsmevom.

Sledujte dôležitý zápas Slovensko : Švédsko už dnes o 20:20 na JOJke!