Ľubka v maske - Mama, ožeň ma

Ľubka po mágii vytiahne párty v maskách, Juraj ju odmení vytúženou pusou!

Tibor mení svoje správanie, nešťastnú Maťku už nechce nikdy v živote vidieť!

Mama, ožeň ma sa schyľuje k prelomovým zmenám. Každý z chlapov prehodnocuje svoju situáciu a podľa toho mení svoje správanie. Zaskočeným po príchode žien ostáva Maťo. Za krátky čas zisťuje, že žiadna z „dievčatiek“ oňho nejaví záujem. Šuhaj zo Spišskej Novej Vsi si neuvedomuje, že je dievčatám na smiech a okrem iných vecí im vadí aj jeho neschopnosť a viaznúca komunikácia. Najväčší záujem však vzbudí pri opisovaní jeho baliacich praktík, i keď ani tu sa mu nepodarí navodiť seriózny rozhovor.

Andrej začína sledovať Vierkino správanie z druhej strany a prichádza so záverom, že v živote musela zažiť niečo veľmi ťažké a to poznamenalo aj jej správanie v súčasnosti. Na jednej strane sa jej snaží porozumieť, no na druhej ostáva zdesený, keď Vierka zahlási, že by v jeho dome chcela ostať žiť aj po skončení šou! Mimo samozrejme neostáva iba on, ale aj jeho matka, ktorá sa s Vierkou ešte stále nepohodla.

Juraj sa utvrdzuje v presvedčení, že Stanka je to správne dievča, s ktorým by chcel skúsiť spoločný život. Nielen Stanka, ale aj samotný Juraj má pri tomto rozhodnutí silného súpera, akčnú Ľubku, ktorá akýmkoľvek interakciám medzi vznikajúcim párom zabraňuje ešte v zárodku. Aby upútala pozornosť, rozhodne sa usporiadať párty v maskách a keď Juraj vyzve Stanku do tanca, okamžite zasiahne a tanečnému súzvuku tiel v momente zabráni. Ľubka sa však svojho šťastného momentu dočká, keď od Juraja dostane vytúženú pusu. Mnoho vecí si však vysvetlí značne po svojom.

Tibora sa situácia zvrtne v priebehu pár minút. Kým na začiatku Maťke a Júlii zloží pieseň, pri ktorej sa všetci schuti zabavia, za okamih Tibora do nepríčetnosti vytočí kauza Padajúce vlasy! Spolužitie so ženami prináša aj zvýšené množstvo vlasov v jeho domácnosti a vzniká hádka, ktorá má hlavne pre Maťku šokujúci záver. Tibor ju už nechce nikdy v živote vidieť!

Niko sa konečne rozhodol užiť prítomnosť žien, Nikine slová o tom, že si ženy vôbec nevšíma, si zobral k srdcu. Okrem lízaniu šľahačky z jeho tela či masáži vypracovaného chrbta si pripraví pre ženy ešte jedno veľké prekvapenie. Vyzlečie sa donaha! Týmto spôsobom sa rozhodne privítať posledné dievča Petru, ktorá je z Nikovho „outfitu“ iba s ponožkou na jeho prirodzení značne šokovaná. Detailne si však môže obzrieť telo, ktoré môže mať! Stačí už iba, aby sa aj ona páčila Nikovi, čo je viac než náročná úloha.

Mama, ožeň ma pokračuje dnes o 21:40 na Jojke!