Moderátorka Petra Poláčiková ohuruje jarným trendom: TENTO kúsok známe Slovenky milujú!

Jar klope na dvere čoraz nástojčivejšie a tak mnohé dievčatá a ženy začínajú pomaly uvažovať nad svojím jarným šatníkom. Hoci tu stále máme lockdown a tak nemáme príliš veľa možností na ukazovanie štýlových outfitov, aj cesta do práce či prechádzka je určite dobrou príležitosťou.

Pri tvorbe jarného šatníka sa môžete inšpirovať sviežim jarným trendom, ktorý si zamilovala aj moderátorka Top Staru Petra Poláčiková. Ide o nohavicový kostým v ležérnom strihu. Ak mám byť úprimná, láske ku kostýmom ma naučila mama. Vie šiť - široko ďaleko bola vychýrená krajčírka a tak nám ako deťom dopriala ten luxus, že sme mohli nosiť unikátne kúsky. Šaty a kostýmy som milovala a nosila som ich stále. Bola to moja druhá koža,“ povedala Petra pre joj.sk.

Ak si zvolíte kvalitný materiál, dobré vypracovanie a farbu, ktorá lahodí tónu vašej pleti a zvyšku šatníka, vynosíte ho doslova do zodratia. „Korona kríza ma rozmaznala, už nechodíme na spoločenské akcie, tak jedinou príležitosťou sa takto pekne nahodiť je práve vysielanie Topstaru. Tam sa mi od začiatku o styling stará kostymérka Miroslava Danielová. Spolieham sa na jej úsudok a voľbu, hoci občas je to pre mňa vystúpenie z mojej komfortnej zóny a neraz ma na niektoré outfity musela prehovárať. Ale už vie, že pekný kostým je v mojom prípade stávka na istotu,“ vysvetlila Poláčiková. Nohavicový kostým v pastelových či výrazných farbách milujú aj ďalšie známe Slovenky. Outfity z nich skladajú úspešné módne blogerky ako Jana Tomas (Janatini), Lenka Madlenová (Stylemon.blog) či Ivana Antal (Sweetlady Lollipop).

Pre viac inšpirácie si pozrite galériu: