Najkontroverznejšie kauzy z Nákupných maniačok: Krik, intrigy či pikantnosti!

Baby sa občas správajú tak, akoby táto šou vôbec nebola o móde...

Hovorí sa, že čisto ženské kolektívy sú najhoršie. Nežnejšie pohlavie je vraj bez prítomnosti mužov veľmi hašterivé a nevyhýba sa intrigám či ohováraniu. Nech už si o tom myslíme čokoľvek a máme akékoľvek dobré či zlé skúsenosti, isté je, že najštýlovejšia šou Nákupné maniačky je toho často živým príkladom. Aby sme však neboli na dámy takí prísni, treba povedať, že v Maniačkach ide každý týždeň naozaj o veľa. V snahe zvíťaziť v silnej konkurencii a vyhrať slušnú sumičku na ďalšie nákupy či na cestovanie sa potom súťaživé dievčatá niekedy zamotajú do zákulisných ťahov. Tie potom vyústia vo veľké kauzy. A občas vlastne stačí aj to, keď sú jazyk a spontánnosť prirýchle. Zhromaždili sme pre vás TOP 5 prípadov z Nákupných maniačok, ktoré vyvolali najväčšiu a najhorúcejšiu vlnu ohlasov.

Pikantnosti, ktoré ste nemali vidieť: Plejmejtky sa navzájom bez hanby chytali za prsia!
Nákupný týždeň do sexi dračicami, ktoré sú známe okrem iného aj z pánskych časopisov, bol mimoriadne horúci. Najmä, keď medzi dievčatami prišlo na debatu o silikónových prsiach. Tri blondínky sa pred kamerami tak rozohnili, že si svoje vnady navzájom obchytkávali.

Nesplnila zadanie a ešte sa urazila: Finále poznačené konfliktom maniačky a stylistu!
Blogerka Adéla vyvolala počas finále konflikt rovno so stylistom Mišom Sabom. Keď jej vyčítal, že nesplnila tému, vrcholne sa urazila a obula sa do neho.

Kontroverzná Karin vyjadrila názor na hejty: Budete šokovaní!
Účasť fotomodelky Karin sa tiež nezaobišla bez menšej kauzy. Po odvysielaní epizódy s ňou sa na našom Facebooku strhla búrlivá diskusia plná hejtov, vulgarizmov a nepekných vyjadrení na jej adresu. Blondínka to vzala do vlastných rúk a všetkým neprajníkom poslala tvrdý odkaz.

Vojna medzi maniačkami Nelou a Miškou: Ty falošná mrcha!
Škandál vznikol aj počas ďalšieho celebritného nákupného týždňa. Krásky Miška a Nela Slováková, známa z Hotela Paradise, sa prostredníctvom sociálnych sietí dourážali tak, že ani na jednej neostala nitka suchá.

Plejmejtky sa obuli do Plačkovej: Zuzana, dostala si luxusné kabelky za sex?
Bez rozruchu neostala ani epizóda, v rámci ktorej sa maniačky pozreli do šatníka sexice Zuzany Plačkovej. Keďže sa môže pochváliť niekoľkými luxusnými kabelkami zvučných značiek, dievčatá okamžite začali riešiť, ako si tak na ne asi zarobila. Ich komentáre, samozrejme, neostali bez odozvy a Zuzka im to poriadne natrela.

 Sledujte nové časti Nákupných maniačok už od 29. januára o 15:40 na JOJke!

Lenka Filipová

Lenka Filipová

Viac článkov od autora