Meghan Markle čelí drsnej kritike: Za čo ju na internete dourážali do špiku kosti?

Vojvodkyňa zo Sussexu dlhodobo patrí k najobľúbenejším osobnostiam. Najnovšie sa však na jej adresu spustila obrovská vlna kritiky. Ľudom sa totiž nepáči, že prestala byť sama sebou a vraj robí všetko pre to, aby si získala ďalších fanúšikov.

Keď sa Meghan Markle dostala do kráľovskej rodiny, stala sa okamžite najobľúbenejším členom. Ľuďom sa páčilo, že bola autentická a sama sebou. Napriek tomu, že musela dodržiavať prísnu etiketu, dokázala do nej vniesť aj moderného ducha. Pravidelne sa to odrážalo, napríklad, aj na jej šatníku, ktorý bol v porovnaní so šatníkom Kate Middleton oveľa sviežejší, mladíckejší a štýlovejší. Niet divu, že sa jej podarilo svoju švagrinú zosadiť z módneho Olympu. Keď časopis Vogue zostavil rebríček desiatich najlepšie oblečených celebrít za rok 2018, namiesto Kate tam bola zrazu Meghan. Ocitla sa tak v spoločnosti skutočných trendsetteriek a IT girls, akými sú Lady Gaga, Rihanna, Zoe Kravitz či Emma Stone.

​No v poslednej dobe sa na Meghan valí obrovská vlna kritiky práve kvôli jej outfitom. Fanúšikovia si totiž začali všímať, že exotická tmavovláska čoraz častejšie kopíruje ikonické outfity iných slávnych žien. Najčastejšie sú to „zaručené“ kombinácie, ktoré nosili niekdajšia prvá dáma USA Jackie Kennedy a princezná Diana. Na internete sa pustila búrlivá diskusia, v ktorej vojvodkyňu dourážali do špiku kosti. Ľudia totiž majú dojem, že Meghan skrátka len kalkuluje a snaží sa svetu silou-mocou zapáčiť. Je jedno, čo nosí a koľko to stojí. Aj tak nemá svoj štýl. Iba kopíruje! Čo nemá svoje vlastné nápady?,“ pýtajú sa sklamaní fanúšikovia. Nuž, zdá sa, že ak si chce Meghan udržať svoju fanúšikovskú základňu a umiestnenie v rebríčku najštýlovejších žien sveta, mala by nápady začať hľadať niekde inde.  

Lenka Filipová

Lenka Filipová

Viac článkov od autora