Neuveríte vlastným očiam: Z dychberúcej mejkapovej premeny od Lucid vám padne sánka!

Lucia Sládečková, známa ako Lucid, patrí k tým najšikovnejším slovenským vizážistkám. Dokáže totiž hotové zázraky a každá klientka sa v jej rukách mení na poriadnu divu. Jej najnovšie mejkapové dielo doslova vyráža dych.

Vizážistka Lucia „Lucid“ Sládečková sa líčeniu venuje už dlhé roky a za ten čas jej rukami prešli stovky dievčat a žien, ktoré zmenila na hotové princezné. Výrazný a dramatický mejkap, jemné nahé líčenie či kompletná premena vizáže. Nech už sa Lucia pustí do čohokoľvek, výsledok je vždy fascinujúci.  Veľkou výzvou však rozhodne bola Zuzana, ktorú si pred časom vzala do parády. Sympatická žena totiž bojuje s ochorením pod názvom alopécia. Ide o stav, keď človeku vypadajú všetky vlasy i ochlpenie na tele. Toto ochorenie je pre dámy veľmi nepríjemné a hoci mejkap na tvári určite nie je stredobodom vesmíru, vytvoriť ho nie je vôbec jednoduché. Lucid sa preto rozhodla, že Zuzke vytvorí krásne líčenie, ktoré jej rozhodne pridá na sebavedomí a podtrhne jej prirodzenú krásu. A to sa aj podarilo. Výsledok je ohromujúci.Ďakujem, že máme úžasné ženy, ktoré vysielajú energiu a podporia tie ďalšie. Zuzka má univerzálnu alopéciu, čo znamená – strata ochlpenia a vlasov. Je to jedna úžasná a krásna ženská! Veľmi ma potešila jej návšteva u mňa,“ napísala Lucid k videu, ktoré zožalo na Instagrame obrovský úspech. Klobúk dole!

View this post on Instagram

Prisla mi sprava na funpage Lucid Style s napadom o licenie na kameru. Zuzka to sama nazvala “power of makeup” . Dakujem, ze mame uzasne zeny ktore vysielaju energiu a podporia tie dalsie. Zuzka ma univerzalnu alopeciu, co znamena strata ochlpenia a vlasov. Je to jedna uzasna a krasna zenska!!! Velmi ma potesila jej navsteva u mna a pomahal mi s tym moj kamarat @monsinor_had ktory video tocil a strihal. Ludia, jednoducho ma bavite!!! Bavi ma byt s Vami a bavi ma robit co milujem.. . Pozrite si nase video, obsahom je odkaz pre zeny od Zuzky @zuzana_k_krajciova : “Ruza bude vzdy ruzou aj ked vsetky lupienky opadaju a ani vietor ju nezlomi..” . Majte krasnu nedelu ? . #alopecia #alopeciauniversalis #makeupbylucid #makeup #wig #alopecia #powerofmakeup #magic #makeupartist #tutorial #thankful . ?? Vo videu som pouzila uzasnu kulmu od @hottoolspro_czsk ? dakujem @zuzana_bartosova.cz_sk za prodokuty ktore Vam pomalinyk budem zdielat!

A post shared by Lucia Sladeckova (@makeupbylucid) on