Lucid vyráža dych svojim imidžom: Odpadnete, ako brutálne sa podobá na Madonnu!

Známa vizážistka Lucia Sládečková miluje v líčení extravaganciu a jej mejkapové premeny doslova vyrážajú dych. To sa stalo aj teraz, keď sa fanúšikom pochválila svojou vizážou, pri ktorej sa inšpirovala Madonnou. A tá podoba je neuveriteľná!

Usmievavá, pozitívna a vždy dobre naladená Lucia Sládečková, známa ako Lucid, sa pri svojej práci rozhodne nevyhýba extravagancii. Či už ide o mejkap alebo o účesy, vždy vie zahviezdiť a odlíšiť sa od ostatných. Neustále skúša niečo nové a pri pohľade na jej originálne mejkapové výtvory tají dych nejedna žena. Jej tvár je ako maliarske plátno, na ktorom dokáže namaľovať hotové umelecké diela. Hra s farbami, s tvarmi, so svetlom a s tieňom. To všetko zvláda dokonale.

Keďže Lucid nie je len klasická vizážistka, ale je v podstate umelkyňa, múzy hľadá všade. Najnovšie sa inšpirovala imidžom speváckej a módnej ikony Madonny. Prostredníctvom „storíčka“ na Instagrame ukázala fanúšikom, ako zvládla premenu na túto svetovú divu. Nuž, a výsledok je dychberúci. Ak si na Madonne odmyslíme nejaké tie vrásky a povädnutú pleť, podoba je dokonalá. Čo poviete?