Bývalá nakupná maniačka Dominika je dnes módnou ikonou, ktorá prevzala rolu stylistov!

V relácií TV JOJ Nákupné maniačky ste mohli často zahliadnuť skutočne štýlové ženy. Jednou z nich je aj Dominika, ktorá sa v relácií predstavila v roku 2016. Na módu nezanevrela a dnes vedie úspešný módny blog a predstavila sa dokonca s vlastnou kolekciou oblečenia.

Dominika Sládková sa o svoje módne kreácie rada podelí na svojom blogu a sociálnych sieťach. Dnes už vydatá módna maniačka môže mnohé ženy inšpirovať v tom, že sa oplatí ísť si za svojim snom. Blondína spolupracuje s viacerými módnymi značkami a má za sebou aj vlastnú kolekciu oblečenia. 

Bývalá účinkujúca relácie Nákupné maniačky na svojom blogu uvádza, že dámam radí, ako si vyskladať outfit z vecí za bežne dostupné ceny. Dominiku ste mohli zahliadnuť v nejednom módnom časopise, ako radí v oblasti módy. Veď si to aj môže dovoliť, v relácií TV JOJ sa v roku 2016 umiestnila na prvom mieste a odniesla si aj cenu stylistu.

Na svojom Instagrame inšpiruje sympatická milovníčka módy takmer 12 tisíc sledovateľov. Ak by ste sa jej štýlom chceli inšpirovať, očakávajte do detailov zladené outfity, farebné kúsky či rozkošné doplnky v podobe čeleniek a volánov, no sem tam Dominika svoju nežnosť podtrhne aj niečím rockovejším!

V roku 2019 sa vydala a svoje sociálne siete zaplavila množstvom fotografií z tejto udalosti. Ako neveste jej to pristalo. Mnohé nevesty si na jej blogu môžu prezrieť, ako prebiehala príprava jej svadby krok za krokom a získať inšpiráciu.

Dominika sa prispôsobila pandémii a aj tepláky dokázala povzniesť nad módnu nevyhnutnosť!