Dámy, inšpirujte sa Luciou Sládečkovou pri letnom líčení a budete nezabudnuteľné!

Známa vizážistka a make-up artistka Lucia Sládečková sa farieb rozhodne nebojí. Na svojej tvári, ale aj na tvári svojich zákazníčok najčastejšie používa výrazné farby, tie sú práve na leto ako stvorené!

Lucid ste v minulosti mohli vidieť v relácií Nákupné maniačky, kde líčila súťažiace podľa ich vlastných predstáv, keď jej však nechali voľnú ruku, vidieť ste mohli výrazné farby, ktoré Lucia miluje. Rada ich používa aj sama na sebe - vidieť ju s tmavým alebo prirodzeným líčením je rarita. Jej líčenie je ako stvorené na leto. Pozrite sa sami! 

Napodobniť jej profesionálnu prácu je skutočnou výzvou, ak sa líčite samé, môžete sa aspoň inšpirovať škálou farieb, ktoré známa vizážistka používa. V lete je to najmä kombinácia viacerých tieňov - kombinovať sa nebojí napríklad ružovú s modrou, pridať žltú a lesklé prvky. Jej poznávacím znamení sú dlhé linky, ktoré bývajú tiež často farebné. Toto líčenie môžeme nazvať extravagantným a pravdepodobne ho zvolíte skôr na večer. Kedy je lepší čas ako si na svojej tvári vyskúšať všetky tieto farby ako v lete? 

Tagy: Lucid