Andrea vlastní nádhernú vintage kabelku po babičke: Povedali by ste, že má TOĽKO rokov?

Marketingová manažérka Andrea nám v stredu ukáže, že je naozajstná a skutočná nákupná maniačka. Jej šatník totiž doslova praská vo švíkoch a skrýva v sebe mnoho krásnych a vzácnych pokladov. Jedným z nich je aj vintage kabelka po babke, ktorá je staršia než Andrea samotná!

Na tému „Prvý dojem v módnej šou“ už tento týždeň nakupovali influencerka Rachel a Martina, ktorá je na materskej dovolenke. Dnes sa za 2 hodiny a rozpočet 300 eur pokúsi nakúpiť super outfit marketingová manažérka Andrea. Skôr než sa však vyberie do obchodov, nám všetkým ukáže, aké poklady ukrýva jej šatník.

​Ak by sme z jej zbierky chceli vidieť viac, potrebovali by sme na to azda všetkých 5 častí. Ako uvidíte, Andrein šatník je naozaj bohatý a obsahuje mnoho vzácnych kúskov. Jedným z nich je rozhodne aj vintage prútená kabelka, ktorú má od svojej babičky.Čo by som ukázala, je táto taška. Mám ju od babky a táto kabelka má 36 rokov. Veľmi si ju vážim. Aby som ju oživila, tak ju nosievam tak, že si k nej pridám nejakú šatku. Veľmi sa mi to tak páči a je jedinečná podľa mňa. A nevyzerá tak, že by mala 36 rokov. Cením si, že ju mám od babky,“ povie Andrea. Ako sa jej bude dariť počas nákupov a ohúri svojím stylingom súperky?

NM - Andrea kabelka po babke Zdroj: TV JOJ

Sledujte Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:30 na JOJke!