Prekvapenie pre novú stylistku: Ako sa v rovnakých obchodoch oblečie na tému Prvý dojem?

Celý týždeň sa nákupné maniačky Rachel, Martina, Andrea a Petra svojimi outfitmi snažili urobiť prvý dojem. Teraz nastane chvíľa, keď bude prvý dojem robiť aj samotná stylistka Mirka Dobiš. Keďže je v šou nováčikom, Marián Hornák si pre ňu pripravil zaujímavú výzvu!

Outfity súťažiacich bude v nových častiach Nákupných maniačok hodnotiť okrem Mariána Hornyáka aj nová tvár – stylistka Mirka Dobiš. A, keďže je v tejto relácii nováčikom, jej ostrieľaný kolega si pre ňu hneď v úvode pripravil prekvapenie. Dostala totiž rovnakú úlohu ako štyri súťažiace – obliecť sa na tému „Prvý dojem v módnej šou“. Keďže téma týždňa je prvý dojem a nielen dievčatá a súťažiace robia prvý dojem, ale aj ja ako nová porotkyňa, Marián si na mňa vymyslel takú malú habaďúru. A to, aby som si svoj prvý finálový outfit prišla vybrať do značiek a predajní, kde boli vyberať dievčatá. Aby tam nebola žiadna výhoda. Som veľmi zvedavá, ako sa mi to podarí,“ povie tmavovláska.

NM - Mirka Dobis na nakupoch Zdroj: TV JOJ

​Keďže Mirka je známa tým, že preferuje minimalizmus, zo svojho štýlu nevybočila ani pri tejto úlohe. Zvolila si červeno-čierne kárované šaty s výraznými zlatými gombíkmi, ktoré doplnila vysokými čiernymi čižmami a zlatými doplnkami. Pozorné diváčky a fanúšičky si určite všimli, že rovnaké šaty si v utorok skúšala aj mamička Martina. Napokon si však zvolila iný kúsok. Ak by si kúpila rovnaké šaty, vo finále by nastala naozaj zaujímavá situácia, čo poviete? Ako dopadne hodnotenie a ktorá maniačka zvíťazí?

NM - Mirka Dobis a Marian Hornyak Zdroj: TV JOJ

Sledujte Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:30 na JOJke!