Je ľahká či ťažká? Nová téma naše nákupné maniačky poteší, no môže ich veľmi potrápiť!

Obľúbená relácia Nákupné maniačky prichádza na JOJku aj tento týždeň a to s novou témou. Keď ju stylisti dievčatám predstavia, budú z nej nadšené. No, je naozaj taká ľahká, ako si to budú v prvej chvíli myslieť?

Tento týždeň sa na nákupy v obchodnom centre vyberú gymnazistka Sára, asistentka prevádzky Adela, čašníčka Nikoleta a manažérka sociálnych sietí Natália. Za dve hodiny a rozpočet 300 eur sa budú musieť obliecť tak, aby ohúrili svoje súperky a aj našich stylistov – Mariána Hornyáka a Mirku Dobiš. Tí im v dnešnej časti prezradia aj tému, podľa ktorej budú nakupovať. "Milé dámy, máme tu nový týždeň a spolu s ním aj novú tému. Tou bude: Základné kúsky. Počúvate to zo všetkých strán...investujte do toho kvalitného nadčasového dizajnu, vytvorte si outfit zo základov alebo stavte na kapsulový šatník. Ako však takéto outfity vyzerajú, Marián?" opýtala sa Mirka Dobiš.

​Marián okamžite vysvetlil, čo si majú maniačky pod témou predstaviť. "Rozhodne platí zlaté pravidlo: základné farby. To znamená čierna, biela, béžová, modrá, sivá. Každý kúsok sa musí hodiť s každým iným hocijakým, aký možno aj v šatníku máte. Myslite na to. Je to naozaj veľmi dobrý základ kapsulového šatníka. A ja vám držím palce tento týždeň. Nie je to jednoduché, ale myslím si, že sa s tým dá pekne vyhrať," skonštatoval. Tému ešte upresnila Mirka. "Či už stavíte na základný kúsok, akým je kabát, alebo to budú čižmy, možno puzdrové šaty. Možno niekto si povie, že to bude nadčasový rolák alebo košeľa. Je to len na vás. Nezabúdajte ale na to, aby to bol základný kúsok, naozaj základný," doplnila. Ako sa bude maniačkam s touto témou dariť?


Sledujte nové časti Nákupných maniačok každý pracovný deň o 15:30 na JOJke!