Aký kúsok by nemal chýbať v šatníku žien i mužov? Toto si myslí stylista Marián Hornyák!

V obľúbenej šou Nákupné maniačky tento týždeň dievčatá nakupovali na tému "Základné kúsky". Ktorý kus oblečenia je však podľa stylistu Mariána Hornyáka absolútne najuniverzálnejší a najkombinovateľnejší? Budete prekvapené!

V posledných rokoch je kapsulový šatník veľkým trendom a snažia sa ho dosiahnuť mnohé dievčatá a ženy naprieč celým svetom. Skladá sa zo základných kúskov, ktoré môžete medzi sebou navzájom dookola kombinovať bez toho, aby ste každé ráno pred skriňou hovorili, že si nemáte čo obliecť. Takýto šatník nielenže šetrí čas, ale aj naše peňaženky, keďže nemíňame financie na neustále dokupovanie trendových vychytávok. Znamená aj úsporu miesta v skrini a koniec koncov taktiež šetrí životné prostredie.

Špecialistkou na tému kapsulový šatník je práve stylistka Mirka Dobiš, ktorá ju zvolila aj pre naše súťažiace v Nákupných maniačkach. Táto filozofia je však blízka aj stylistovi Mariánovi Hornyákovi. "Kapsulový šatník vyskladaný zo základných kúskov môže byť veľmi užitočný a príjemný. Ráno netreba stresovať, čo si oblečiem. Poslepiačky vyberiem zo skrine dva, tri kúsky a tie spolu fungujú. Je to veľmi šikovné a čarovné," vysvetlil v Maniačkach. A aký kúsok je podľa neho absolútne najuniverzálnejší? "Základný typický kúsok pre ženu alebo pre muža je biela košeľa. To je podľa mňa taký ten kúsok, ktorý sa dá urobiť aj na ležérno, aj na formálne, aj do práce, aj na voľný čas a niekedy aj na párty. Pre mňa je asi tá košeľa ten čarovný žolík," povedal stylista.

Sledujte Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:30 na JOJke!