Nikoleta začne svoje nákupy naozaj netradične: Šli by ste si kúpiť najprv TOTO?

Tmavovlasá čašníčka žijúca vo Švajčiarsku nakupuje ako tretia v poradí. Svoj lov dokonalých kúskov však začne naozaj netradične. Ako prvý bude totiž hľadať kúsok, ktorý so zadaním tohto týždňa nemá veľa spoločného...

Tento týždeň sa na nákupy v obchodnom centre vyberú gymnazistka Sára, asistentka prevádzky Adela, čašníčka Nikoleta a manažérka sociálnych sietí Natália. Kým prvé dve dievčatá majú svoj lov kúskov na tému "Základné kúsky" už za sebou, nákupy ešte čakajú druhé dve dámy. Dnes sa do obchodov vyberie tmavovláska Nikoleta, ktorá svoju nákupnú mániu začne v naozaj nečakanom oddelení. "Idem sa pozrieť na spodné prádlo. Chcela by som niečo extravagantné. Predstavovala by som si nejaké čipkované spodné prádlo, čo by rozbilo celý outfit," povie čašníčka.

NM - Nikoleta podprsenka Zdroj: TV JOJ

Jej stratégia prekvapí aj samotnú stylistku Mirku Dobiš. "Čakala som čokoľvek, ale že budeme začínať túto tému v oddelení spodného prádla...neviem," zhodnotí. "Zvykaj si. V Nákupných maniačkach je čokoľvek možné. Tak...začína od základu a na to bude asi nabaľovať všetko ostatné. Zaujímavý prístup, zaujímavý základný kúsok, ale obávam sa, že čipka do našej témy nepatrí a rozhodne s ňou nerozbiješ tento outfit," skoštatuje Marián Hornyák. Ostane Nikoleta verná svojej predstave o čipkovanej podprsenke pod sakom alebo si napokon vyberie niečo iné?

​Sledujte Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:30 na JOJke!