Sveter po babke na omšu alebo mega štýlový kúsok? Slová stylistu hovoria úplne jasne!

Ako prvá sa tento týždeň vybrala na nákupy speváčka a učiteľka Barbora. Jedným z prvých kúskov, ktoré si v kabínke skúšala, bol výrazný farebný vzorkovaný pulóvrik. A ten určite vyvolával protichodné reakcie.

Tento týždeň budú v šou Nákupné maniačky na tému Štrik nakupovať speváčka a učiteľka Barbora, redaktorka Jana, študentka Viktória a maliarka Sonja. Ako prvá začala svoj lov na dokonalý outfit Barbora a rozhodla sa, že sa bude držať rád, ktoré im pri predstavovaní témy dal stylista. "Vyhnite sa, prosím, všetkým nudným farbám - čierna, biela, béžová, sivá. Chcem vo finále vidieť niečo zaujímavé, výrazné, farebné. Nebojte sa kombinovať vzory, nech je to naozaj nosný prvok vašich outfitov," povedal Marián Hornyák.

​Barbora si teda hneď v úvode svojho nákupu vzala do skúšobnej kabínky niekoľko výrazných farebných svetrov. Jeden bol však tak extravagantný, že vzbudil protichodné reakcie. "...a môžeme ísť na nedeľnú omšu," skonštatovala tmavovláska, keď sa videla v zrkadle. Okrem toho podotkla, že daný kúsok vyzerá tak, akoby ho zdedila po babke. Stylista mal však diametrálne odlišný názor. "Babka, dedko, svätá omša...no podľa mňa vôbec nie. Ty sa v tom necítiš dobre, pre mňa je to naozaj trendy kúsok, ktorý je výborný. Otvára naozaj veľké možnosti. Ja by som k tomu videl ako vystrihnuté z nejakého módneho seriálu veľkú tylovú sukňu alebo možno nejakú plisovanú. Úplne nejaký úlet. Krásne vypasované, zakasané, možno nejakým širokým opaskom, možno s teniskami, alebo s vysokými čižmami...Ja už si celkom ulietavam. Práve tento kúsok si viem predstaviť ako naozaj taký módny statement," dodal. Ako sa témy Štrik zhostí redaktorka Jana, ktorá bude nakupovať dnes?

NM - babkovsky sveter Zdroj: TV JOJ


Sledujte obľúbené Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:30 na JOJke!